Cuvântul primarului

Dragi concetăţeni,
Sunt profund marcat şi totodată onorat de încrederea dumneavoastră, de atunci de când aţi decis în număr atât de mare să mă alegeţi în fruntea comunei şi să-mi acordaţi posibilitatea de a demonstra că Găneştiul poate fi condus în mod responsabil şi profesionist de un om care doreşte acest lucru.
În mandatul meu de la bun început vreau să arăt că voi fi primarul tuturor, indiferent de naţionalitate, religie, sex sau convingeri politice, fiind dispus permanent să răspund prezent la orice îndatorire obştească, astfel încât la sfârşitul mandatului să pot sta cu fruntea sus în faţa oricărui cetăţean din comună sau faţă de orice alt colaborator, aşa după cum a afirmat marele istoric, poet şi om politic al acestui neam, Nicolae Iorga: "Să fi mândru să stai sus, numai atunci când nu ţi-e ruşine să-ţi aduci aminte cine te-a adus acolo."
Îmi propun ca în acest mandat, împreună cu executivul de care dispun, consilierii locali în funcţie şi nu în ultimul rând cu dumneavoastră, cetăţenii comunei, să realizez obiectivele propuse în campania electorală, să creez condiţii de viaţă şi de trai moderne şi civilizate, astfel încât în viitorul cât mai apropiat cetăţeanul din Găneşti, omul de rând din comună, să aibă asigurate condiţii similare de viaţă şi de trai cu locuitorii oraşelor din zonă.
Vă aştept alături de mine şi am să vă demonstrez că împreună putem face din Găneşti o comună frumoasă, bogată, modernă şi cu o personalitate şi identitate proprie.

Primar Balog Elemér

Prezentarea Localității

Persoane din institutie:

Primar: Balog Elemér
Viceprimar:
Secretar General: Mátéfi Adrian
Contabil: Cîmpean Maria  

  • Suprafață: 4964 ha
  • Intravilan: 319,1 ha
  • Extravilan: 4644,9 ha
  • Populație: 3511
  • Gospodării: 1518
  • Nr. locuințe: 1372
  • Nr. grădinițe: 3
  • Nr. școli: 4
Numele localităților aflate în administrație:

Găneşti, Seuca, Păucişoara, Sub Pădure

Așezarea geografică

Găneștiul este situat în Platoul Transilvaniei - Târnava mică, cu altitudini între 347 m și 504 m, cu diverse forme de relief, îmbrățișate într-un mod pitoresc de munți. Satul Gănești este la o distanță de 5 km de orașul Târnăveni.
Forma predominanată este cea de deal, reședința de comună este satul Găneşti care străbătut de la est la vest de Râul Târnava Mică iar de sud la nord de un afluent al râului, pârâul Bedea

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...