ECHIPAMENTE ȘI SOLUȚII PENTRU LUCRĂRI EXCEPȚIONALE CU CHELTIUELI MINIME
TEHRON MACHINES
Brasov
Despre TEHRON MACHINES

TEHRON MACHINES

Specialistul tău în mașini, utilaje, echipamente profesionale pentru lucrari comunale, silvicultura, constructii, gazon, pepiniere.

Consultanță și service.

"Importator și distribuitor de mașini, utilaje, echipamente, accesorii și consumabile destinate realizării, exploatării, întreținerii sau refacerii ecologice a pădurilor, pepinierelor, parcurilor, zonelor verzi și teritoriilor comunale (agricole sau forestiere). Oferim clienților noștri produse high-end de cea mai bună calitate, know-how, service și sprijin pentru proiectele lor."

Suntem furnizor de mașini, utilaje, echipamente, accesorii, consumabile și piese de schimb pentru silvicultură, pomicultură, viticultură, construcții, lucrări comunale - peisagistica și (re)construcții / amenajari de drumuri și terenuri. Majoritatea echipamentelor le importam direct de la producătorii din Europa și SUA, altele de la importatorii din România. Unele le fabricaăm sau adaptăm noi, ca răspuns la solicitările clienților noștri, parte din proiectele acestora. Furnizăm servicii de consultanță, lucrări de mentenanță / întreținere și service. Existăm din anul 2007 și vindem în toată țara către direcții silvice, ocoale de stat și private, viticultori, pomicultori, pepiniere, amenajisti, primării, contractori si alte organizații de stat și private. Echipamentele noastre sunt de cea mai bună calitate, dovedită prin faptul că au preț chiar și după mult timp de exploatare și prin referințele clienților, aproape exclusiv profesionisti. Credem că profesioniștii au nevoie de unelte eficiențe, și mai întai, care să funcționeze timp îndelungat în condițiile de utilizare reale din România.

 

#impreunapentrunatura #tehronmachines #jensenservice #opitzoptimal #holmac #pfanzelt

Produse
Oferte
Galerie
Portofoliu clienți

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...