Despre T.G.T. PROD SRL

Compania T.G.T. PROD s-a înființat în anul 2007 și este producător de sisteme de uși și ferestre din PVC, la cele mai înalte standarde de calitate.

Sediul companiei se află în comuna Lăpuș, nr. 834, Maramureș, unde putem fi contactați pentru comenzi și unde avem chiar și un atelier de lucru de 250 mp. Totodată, în Târgu Lăpuș, Piața Eroilor, nr. 11, avem un showroom, unde dispunem de un birou de comenzi, ofertare și proiectare pentru clienți.

Ne-am început activitatea cu 2 oameni vizionari și foarte pasionați de meseria lor. În timp, prin perseverență și muncă ne-am dezvoltat,  și am ajuns să fim o echipă de 8 oameni experimentați, muncitori și foarte riguroși.

Datorită volumului de lucru, în prezent, ne extindem cu 300 mp, pentru a răspunde tuturor cererilor clienților noștri. Totodată, livrăm comenzi și în exteriorul țării, lucru care ne dovedește faptul că produsele și serviciile noastre sunt la un standard înalt și răspund cerințelor de calitate și pentru țările străine.

Alături de o echipă experimentată și pasionată de acest domeniu, producem tâmplărie din PVC pentru uși și ferestre, care au un raport optim calitate-preț. Considerăm că secretul evoluției și succesului nostru se datorează oamenilor pasionați, foarte dinamici și operativi, care reușesc să surprindă prin produsele și serviciile oferite, într-o piață competitivă.

Tehnologia este în continuă dezvoltare, de aceea ne perfecționăm continuu,  pentru a ne păstra standardele de calitate și priceperea în muncă.

Atelierul de lucru dispune de echipamente speciale și mașini automate, care asigură calitatea, precizia și fiabilitatea produsului final. Am ajuns la o capacitate de producție de 20-30 de uși și ferestre/zi, iar odată cu extinderea atelierului de lucru, această capacitate se dublează, pentru a răspunde volumului în creștere al comenzilor.

Echipa T.G.T. PROD se axează pe înțelegerea reală a clientului și pe satisfacerea nevoilor sale, de aceea începem munca atunci când clientul ne calcă pragul și o terminăm atunci când clientul este mulțumit și are confortul dorit.

În toată activitatea noastră ne ghidăm după câteva principii simple:

• Producem tâmplărie de uși și ferestre la cele mai înalte standarde;

• Ne orientăm după nevoile și cerințele clienților;

• Asigurăm un raport optim între calitate și preț;

• Oferim produse și servicii personalizate, care să fie de real folos clientului;

• Producem produse durabile și eficiente, acordând importanță fiecărui element al sistemului de tâmplărie creat;

• Clientul nostru putem fi chiar noi, de aceea facem lucrurile precum le-am face pentru confortul propriu.

 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...