Despre PRESTING SRL

Suntem o companie cu capital integral privat, infiintata in anul 2001. Societatea desfasoara activitati in domeniul aparari impotriva incendilor, fiind atestata pentru efectuarea lucrarilor de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor de incendiu, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor (hidranti interiori si exteriori, instalati sprinkler si drencer), instalare si intretinere a sistemelor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti (trape de fum).

De asemenea societatea comercializeaza produse destinate stingerii incendiilor: stingatoare, furtunuri de refulare, cutii de hidrant cu accesorii, hidranti exteriori, alte echipamente, materiale, accesorii destinate stingerii incendiilor.

Profesionalism inseamna calitate inainte de toate

PRESTING SRL ofera servicii de verificat, reparat si incarcat stingatoare, la un inalt nivel calificativ si cu maxima operativitate in judetul Satu Mare.

Inlocuirea agentului de stingere, respectiv a pulberii, a spumantului sau a dioxidului de carbon se face cu material conform standardelor in vigoare.

PRESTING SRL este atestata prin autorizatia Seria A Nr. 0560 din 29.12.2010 pentru activitati de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor de incendiu.

Produse

PRESTING SRL comercializeaza toate tipurile de stingatoare, portabile sau transportabile cu pulbere, spuma sau dioxid de carbon. Hidranti si accesoriile sunt conform standardelor europene.

Stingatoarele sunt autorizate IGSU si respencta in totalitate normele europene. Stingatoarele au o garantie de 5 ani.

 

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...