Despre NGM COMPANY SRL

SC NGM  COMPANY SRL este o companie privata cu capital romanesc infiintata in anul 1996. Unul dintre obiectele noastre de activitate este productia echipamentelor de protectie si a uniformelor de lucru de inalta calitate.

Calitatea produselor noastre este recunoscuta pe piata interna. Producem atat modele standard cat si modele alese de clienti intr-o gama larga de tesaturi si culori .

La cerere toate echipamentele si uniformele se pot personaliza prin serigrafie sau broderie.

Cooperarea, seriozitatea si promtitudinea cu care raspundem la solicitarile clientilor nostri, livrarea la timp a produselor, definesc responsabilitatea si experienta echipei noastre calificate. Dorim sa construim o relatie de afaceri pe termen lung, reciproc avantajoasa.

Deviza echipei noastre : "Toti clientii sunt importanti pentru noi!"

Pe langa alte activitati , firma noastra isi diversifica activitatea producand toata gama de echipamente de protectie si uniforme de lucru dedicate si recunoscute pe pieta interna.

Compania are angajat personal tanar dinamic, calificat atat in creatie cat si in productia confectiilor textile , echipamentelor si uniformelor de lucru , are implementat sistemul de management al calitatii certificat de organismul de certificare SIMTEX-OC, intr-un spatiu situat in Navodari-Tabara, jud. Constanta , spatiu ce respecta toate regulile de protectie a muncii , fiind dotat cu utilaje noi masini industriale de cusut liniare, de cusut si surfilat , cu 2 ace escamotabile , de cusut nasturi , butoniere, refileti , cheite, prese industriale de calcat , instalatie cu aburi , presa de lipit , sala de croit si creatie sabloane-tipare dotata cu mese de spanuit si croit , cu utilaje pentru incadrat si taiat , magazie pentru depozitarea materiilor prime, auxiliare si a produselor finite.

Din experienta indelungata de productie , tinand cont de doleantele si preferintele clientilor de a achizitiona echipamente si uniforme performante pentru toate domeniile protectia muncii, medical, hotelier-restaurant, ambulantier, paza si politie, aeroport, silvica, auto etc , scopul tinta al productiei noastre a fost de a acoperi intreaga ramura de astfel de confectii .

Caracteristicile de baza ale firmei noastre sunt calitatea creativitatea si spiritul de echipa. Cooperarea seriozitatea si promtitudinea cu care raspundem la solicitarile clientilor nostri , livrarea la timp a produselor , definesc responsabilitatea si experienta echipei noastre calificate.

Raspundem cu consideratie la orice cerere de colaborare privind productia echipamentelor de protectie a uniformelor de lucru si a oricaror confectii textile.

Clientii cu care societatea noastra are relatii de afaceri sunt firme distribuitoare si consumatoare din tara. Principalii clienti consumatori carora le-au fost confectionate echipamente si uniforme sunt :

Ambulanta Hunedoara , Grupul Rompetrol , Electrocentrale Constanta , Grup Servicii Petroliere , Regia Autonoma de Transport , SN Aeroportul Mihail Kogalniceanu , Directia Silvica , Politia Comunitara Galati , Compania Aquaserv Tg, Mures, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia , Administratia Porturilor Constanta , Restaurant Snagov , Hotel-Restaurant Perla Mamaia, Spitalul Judetean de Urgenta etc.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...