Mobilier pentru cămine culturale
M.F.L. CONTRACT SERVICES SRL
Fagaras
Despre M.F.L. CONTRACT SERVICES SRL

In ultimii ani, CĂMINUL CULTURAL din mediul rural redevine din ce în ce mai mult un reper al satului, un centru de întâlnire al comunității locale în scop politic, cultural, de divertisment, … dar și loc de organizare a evenimentelor fericite sau mai puțin fericite din viața satului (nunți, botezuri, pomeni, parastase,  … etc).

Investiția primăriilor în renovarea și dotarea căminelor cu mobilier, se dovedește a fi în beneficiul tuturor. În primul rând al primăriei, prin prisma faptului că astfel comunicarea edililor cu cetățenii devine mai ușoară, dar și a faptului că se obține o sursă suplimentara de venit la bugetul local prin închirierea spațiului și a dotărilor căminului în scopuri private (spectacole, nunți, botezuri, etc). Astfel se obține v alorificarea maximă a potențialului acestor locații.

Firma M.F.L. Contract Service SRL oferă primăriilor mobilier de calitate si la prețuri foarte bune pentru mobilarea și utilarea căminelor culturale. Scaune și mese diverse pentru evenimente, conferințe, adunări, spectacole, prezentări, acțiuni electorale …. etc

 

Firma oferă atât scaune tapițate tip conferință, scaune elegante pentru evenimente festive (nunți, botezuri) cat și mese pliabile, rabatabile sau fixe pentru interior și exterior, corturi pentru evenimente în exterior, diverse accesorii pentru evenimente.

 

Firma cunoscută sub brandul EXPERTOUTDOOR are deja un portofoliu bogat de peste 35 colaborări cu primării de comune din toată țară, pe partea de achiziție mobilier pentru cămine culturale, școli, cantine, biblioteci, săli de evenimente, festivități.

 

Vă stăm la dispoziție pentru a discuta și analiza împeună ideile și proiectele dvs., pentru consultanță și oferte personalizate va rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0736321281 ( contact d-na Oana Müller) sau la  adresa de email info@expertoudoor.com


Adresă și showroom EXPERT: Făgăraș, Șos. Combinatului, nr. 3-5, jud. Brasov

Vă invităm sa vizitati și pagina noastră de internet www.expertoutdoor.com

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...