Despre LUKAMET STAAL BV

Lukamet este o compania românească de care ai nevoie pentru a deveni prosumator. Suntem activi pe piața de profil, mereu pregătiți să-ți oferim soluții optime pentru producerea de energie solară și eoliană.

Cartea de vizită a companiei Lukamet? Clientul nostru, încântat de serviciile oferite și bine informat pentru a fi în pas cu tehnologia. Abordăm fiecare lucrare cu promptitudine și seriozitate.

Echipa Lukamet se bazează pe o experiență consistentă, atât pe plan național, cât și internațional, acționând în forță și cu dinamism pentru tine, clientul nostru.

Valorile Lukamet

Valoarea supremă a visului devenit brand, despre Lukamet este vorba, este VIAȚA. Viața trăită într-un mediu înconjurător curat și nepoluant și suntem bucuroși să depunem toate eforturile pentru a cultiva și proteja, în definitiv, acest bun inestimabil.

Lukamet România servește acest deziderat prin activitatea de zi cu zi, investind și suflet, poate cea mai importantă energie regenerabilă:

– acordăm o atenție sporită fiecărui client;

– respectăm cu strictețe angajamentele;

– acționăm cu profesionalism și promptitudine;

– ne caracterizează deopotrivă inovația și flexibilitatea;

Pe lângă produsele de înaltă calitate pe care ți le putem oferi, ne mândrim cu echipa, cea mai importantă valoare a companiei Lukamet. De aceea, investim permanent în dezvoltarea profesională a acesteia.

Suntem într-o continuă dezvoltare și promovare a celor mai bune produse din domeniul în care activăm, astfel încât să poți găsi în colaborarea cu Lukamet satisfacția deplină și să primești soluția completă pentru fiecare problemă.

Misiunea noastră

Epuizarea combustibililor clasici, preponderent utilizați în prezent pentru producerea energiei, devine o problemă acută pentru omenire în următorii 30-40 ani.

Poluarea generată în prezent pe planetă de acest tip de combustibili devine critică în multe zone aglomerate demografic.

De aceea, introducerea pe scară largă a Instalațiilor de captare a Energiei Solare și Eoliene devine nu doar o problemă de economii financiare, ci o problemă vitală de supraviețuire pe termen lung.

Misiunea echipei Lukamet este de a te conștientiza despre dezastrul energetic și de poluare spre care ne îndreptăm și de a întreprinde acțiuni concrete prin Proiectarea și Instalarea pe scară largă a Sistemelor de Generare a Energiei Electrice și Termice utilizând Energia Solară și Energia Eoliană disponibile în arealul locației tale.

Utilizând cele mai noi tehnologii în domeniu, beneficiind de o echipă profesionistă și având o orientare dedicată spre satisfacția clientului, misiunea noastră devine protejarea și respectarea mediului înconjurător.

Viziunea Companiei

Suntem și ne dorim să rămânem în prima linie în lupta împotriva schimbărilor climatice și a reducerii emisiilor de Carbon, dezvoltând aria de instalații de producere a energiilor ecologice.

Acționăm cu profesionalism pentru a fi recunoscuți în România și pe piața internațională ca furnizori de produse și servicii de înaltă calitate în domeniile noastre de activitate.

Axându-ne pe profesionalism și inovare, dorim să fim prima opțiune a clienților în alegerea partenerului pentru executarea lucrărilor în domeniul energiilor regenerabile.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...