GUZGA BORODA NATALIA I.I.- AGENȚIA FUNERARĂ MIRAN
Gruiu
Despre GUZGA BORODA NATALIA I.I.- AGENȚIA FUNERARĂ MIRAN
Exista momente grele in viata fiecaruia dintre noi. Unul din acele momente e atunci cand pierdem pe cineva drag noua. Noi incercam in aceste momente, sa va ajutam prin oferta noastra de servicii funerare complete, ceea ce include, o experienta in domeniu.
Casa Funerara Miran a devenit o marca a serviciilor prompte si de calitate, avand posibilitatea prin dotarea specifica de a asigura serviciile funerare atat in tara cat si in strainatate, mentinand in permanenta nivelul standardelor europene.
Suntem o firma de pompe funebre şi ceea ce încercam noi să realizam, este sa va oferim o flexibilitate maximă în compunerea pachetului final de produse şi servicii funerare.
Funerariile reprezintă un ultim drum alături de acea persoană atât de iubită și de dragă, al carei suflet călătorește spre o lume mai bună. De aceea, comemorarea vieții, împreună cu amintirile frumoase, valorile sau realizările persoanei dragi, reprezintă un moment unic. În acest sens, suntem conștienți de faptul că nu există servicii funerare standard, fiecare familie având nevoi, obicieuri și tradiții proprii. 

Serviciile noastre includ
•  Consiliere
•  O gama variata de sicrie traditionale si din import ( brad , fag,stejar, tei ) echipate cu garnituri ( respete ) din satin , polyester.
•  Sicriu set complet de la 250 leiCruci ( lemn, metal) inscriptionate
•  Toaletat-imbracat ,Imbalsamat
•  Obtinere acte necesare inmormantarii (certificat de deces, adeverinta de inhumare,Sanepid,)Transport spital-capela sau domiciliuInchiriere catafalc
•  Transport acasa-cimitir cu limuzina funerara Mercedes categoria lux
•  Coroane, jerbe, aranjamente florale ( din flori naturale sau artificiale )
•  Prosoape, vase , articole pentru doliu, etc.
•  Organizare parastase

Transport Funerar
Transportul funerar este compus din mai multe etape:
•  Transportul sicriului la domiciliu sau spital;
•  Transportul persoanei decedate la biserica sau capela;
•  Transportul funerar la cimitir.
Transportul defunctului la cimitir se va face cu masina din dotare, special conceputa pentru astfel de transporturi, beneficiind de cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Vom raspunde oricarei cereri din partea clientului pentru a ne conforma cu religia, traditia si obiceiul funerar. Pentru transportul funerar avem masina funerara adecvata pentru ca ceremonia inhumarii sa fie bine organizata. Asiguram serviciile de transport funerar in tot judetul Ilfov, dar si in afara judetului in functie de cerinte. Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masina funerara autorizata care poate sa acopere toate necesitatile dumneavoastra. Conditiile si actele necesare pentru transportul funerar sunt indeplinite dupa legislatia in vigoare. Va asiguram asistenta in obtinerea actelor necesare acestui demers.
De asemenea, Servicii Funerare Miran asigura transportul funerar al decedatului, oriunde pe teritoriul Romaniei, cat şi transport funerar international pe teritoriul Europei în condiții de maximă siguranță şi igienă. 

Pachete Funerare
Suntem o firma serioasa ce ofera servicii funerare de calitate, caracterizate prin promptitudine si profesionalism iar ceea ce încercam noi să realizam, este sa va oferim o flexibilitate maximă în compunerea pachetului final de produse şi servicii funerare. La noi puteţi gasi sicrie din stejar, fag sau brad. Avem de asemenea accesorii funerare din bronz sau plastic. Acestea includ crucifixe, mânare de sicrie, candele, lumanări mari sau mici şi felinare şi vaze din bronz sau marmura.
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...