GRIEGERS INSTALCONS SRL
Sanpetru
Despre GRIEGERS INSTALCONS SRL

Proiectare, constructii civile, industriale si instalatii pentru constructii.

Despre noi

Societatea Comerciala Griegers Instalcons, a fost infiintata in anul 2005, la initiativa colectivului de proiectare din firma Alex Palias SRL, ce activa in domeniul proiectarii constructiilor rezidentiale si nerezidentiale din Brasov inca din 1992.

Firma a beneficiat de experienta vasta a colectivului in proiectarea instalatiilor de automatizare de inalta complexitate, dezvoltand mai apoi stranse relatii de colaborare cu Arhitecti si Ingineri din Brasov si nu numai.

Inca de la inceput, principalul obiectiv a fost sustinerea beneficiarilor din toate punctele de vedere, atat in ceea ce priveste proiectarea cat si asistenta neconditionata acordata pe perioada de executie.

Astfel, colectivul firmei a pastrat relatii dintre cele mai bune atat cu beneficiarii cat si cu numerosii colaboratori si parteneri.

Politica firmei a avut la baza inca de la primele lucrari de proiectare, satisfacerea nevoilor si cerintelor beneficiarului, din punctul nostru de vedere aceasta fiind cea mai eficienta metoda de publicitate.

Am adoptat inca de la inceput solutii tehnice ce respecta in totalitate cerintele beneficiarilor, dar genereaza costuri cat mai mici, deci solutii adaptate climatului economic actual.

Atitudinea noastra, seriozitatea si devotamentul fata de lucrare si client ne-a adus in permanenta alti beneficiari, cei mai multi veniti la recomandarea celor ce au beneficiat de serviciile noastre.

Garantam calitatea serviciilor prin implementarea Sistemului de Management Integrat Calitate – Mediu in conformitate cu standardele de referinta ISO 9001 si ISO 14001.

Din colectivul firmei noastre fac parte ingineri specializati, agrementati de catre Compania Apa Brasov pentru proiectarea retelelor apa – canal, bransamente si racorduri, autorizati pentru proiectarea instalatiilor electrice si instalatiilor de utilizare gaze naturale, de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (A.N.R.E.), proiectarea instalatiilor de detectie si alarmare in caz de incendiu, de stingere si limitare a incendiului, evacuarea gazelor fierbinti in caz de incendiu precum si instalatii de limitare acces, antiefractie si supraveghere de catre Centrul National de Securitate la Incendiu si Protectie Civila (C.N.S.I.P.C.).

SERVICII OFERITE

 1.) Servicii de proiectare in urmatoarele domenii:

- Arhitectura

- Inginerie Structurala

- Instalatii electrice si de curenti slabi

- Instalatii sanitare Instalatii HVAC

- Instalatii detectie si alarmare incendiu

- Instalatii stingere si limitare incendiu

- Instalatii de desfumare si evacuare a gazelor fierbinti

2.) Servicii de management al proiectului

3.) Consultanta tehnica

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...