Despre GATHERING FOR JOBS SRL

Cine suntem

Suntem Gathering For Jobs, o companie mica si eficienta care actioneaza cu succes pe piata de resurse umane de mai bine de 10 ani. Suntem dovada vie ca nu e nevoie de o companie mare pentru a avea rezultate consistente si considerabile intr-un mediu competitiv. Facem tot posibilul de mai bine de un deceniu sa generam solutii de durata pentru clientii nostrii si sa acomodam cat mai rapid nevoile acestora. Suntem mandrii pentru ca am reusit sa formam o echipa care sa faca fata situatiei indiferent de obstacole.

Cu ce ne ocupam

Lucrul in care excelam, este selectia, recrutarea si plasarea fortei de munca. In principiu, alegem candidati din Romania , atat muncitori calificati cat si necalificati, pentru a le oferi locuri de munca stabile in diferite tari din Uniunea Europeana. Selectam de asemenea personal din Asia pentru a suplini deficitul fortei de munca cu care se confrunta Romania in ultimii ani.

Suntem specializati in recrutare de personal in domenii diverse precum HoReCa, curatenie, menaj, IT&C, logistica, transport, productie, agricultura precum si alte domenii industriale. Tot ceea ce facem este sa punem oamenii potriviti la locul potrivit. In acest sens oferim o gama completa de servicii de mediere si consultanta HR.

Un scenariu in care toata lumea castiga

Misiunea noastra este sa dezvoltam relatii stranse si de lunga durata, in care sa creem oportunitati atat pentru angajatii cat si pentru angajatorii. Pentru ca ne reprezentam clientii intr-o maniera profesionsta si pentru ca promovam o atitudine WIN WIN WIN, am reusit sa ajutam mii de oameni sa isi gaseasca locuri de munca stabile si bine platite, si am colaborat cu succes cu zeci de companii la nivel international. 


Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...