Despre ERAOS SA

Societatea Comerciala ERAOS S.A. a fost infiintata in anul 1994, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J13/3085/30.08.1994, Cod Unic de inregistrare 6130093, atribut fiscal RO si are sediul in comuna Fantanele, strada Basarabia 2, judetul Constanta

De asemenea, are deschis si un punct de lucru in Constanta, B-dul. 1 Mai nr. 17 B, bl. H 16 B, sc. B, ap. 18, telefon 0241 584366, fax 0241 582666, e-mail eraos@xnet.ro.

In localitatea Fantanele societatea detine un sediu pe care se afla cladirea administrativa, birouri, ateliere, magazii, depozite, platforme betonate, grupuri sanitare, vestiare, cu toate utilitatile necesare desfasurarii activitatii curente a societatii.

De la infiintare si pana in anul 2008 societatea a desfasurat numai activitati legate de agricultura constand in productia agricola vegetala, producerea prelucrarea si comercializarea semintelor, prestari de servicii in agricultura.

In primavara anului 2008 a achizitionat o gama completa de utilaje de constructii si transport precum si o statie de betoane si a infiintat divizia de constructii.

Aceasta activitate a inceput in anul 2008 si s-a concretizat in construirea de drumuri, podete, platforme pietruite, fundatii pentru centrale eoliene, largiri si reparatii de drumuri existente.

Societatea a externalizat activitatile de topometrie si laborator n acest sens avnd ncheiate contracte cu institutii specializate. Pe locatia detinuta in comuna Fantanele sunt amplasate doua statii de betoane, una proprietate si una apartinand SC Viarom Construct SA, ambele exploatate de catre SC Lafarge Agregate Betoane SA.

Societatea are un numar total de 136 persoane angajate. In localitatea Fantanele societatea detine un sediu pe care se afla cladirea administrativa, birouri, ateliere, magazii, depozite, platforme betonate, grupuri sanitare, vestiare, cu toate utilitatile necesare desfasurarii activitatii curente a societatii.

In primavara anului 2008 a achizitionat o gama completa de utilaje de constructii si transport precum si o statie de betoane si a infiintat divizia de constructii.

Activitatea de constructii:

Aceasta activitate a inceput in anul 2008 si s-a concretizat in construirea de drumuri, podete, platforme pietruite, fundatii pentru centrale eoliene, largiri si reparatii de drumuri existente. Societatea are angajate pentru aceasta 92 de persoane din care personal de specialitate:

2 ingineri constructori sef santier

6 ingineri constructori

2 ingineri mecanici

2 inginer responsabil cu executia RTE

1 inginer responsabil cu calitatea CQ

1 inginer responsabil cu protectia muncii si PSI

1 tehnician pentru ntocmirea documentatiilor tehnice

1 maistru mecanic

1 maistru electrician

22 conducatori auto

16 mecanici utilaj greu

23 muncitori calificati

15 necalificati

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...