Despre ELECTROUTIL ALISER SRL

S.C. ELECTROUTIL ALISER S.R.L.

a fost infiintata in anul 1995, forma initiala de organizare fiind ca o societate pe actiuni cu capital integral privat sub numele de S.C. ELECTROUTIL GENERAL S.A., in anii ce au urmat, firma schimbandu-si numele in ELECTROUTIL ALISER si forma de organizare în societate cu raspundere limitata.

Principalele obiective ale societatii au vizat dezvoltarea unor activitati de productie si de prestari servicii, resursele umane, materiale si financiare ale companiei fiind orientate in directiile:

Principalele noastre produse:

Societatea are in fabricatie elemente structurale din metal, stalpi de rezistenta pentru constructii, stalpi metalici pentru constructii compleze si stalpi metalici tubulari pentru retele electrice cat si pentru sustinerea antenelor.

Ne-am impus in piata nationala fiind lideri in fabricarea stalpilor metalici tubulari de inalta tensiune. Am elaborat proiecte pilot pentru cei mai importanti clienti din piata cum ar fi: Eon, Electrica, prin livrari directe sau licitatii publice.

Stalpii sunt conceputi pentru a fi echivalenti cu stalpii din beton existenti in retelele electrice.

Misiune

Misiunea echipei noastre este de a continua sa castige respectul ai interesul partenerilor nostri si de a fi una dintre cele mai atractive companii din domeniul nostru de activitate, un rol special ocupandu-l furnizarea de stalpi metalici tubulari.

Centrul sistemului nostru de actiune il reprezinta clientul caruia ii garantam standarde inalte de calitate ale produselor, produse inovatoare, promptitudine si un raport corect calitate/pret. Investim permanent in portofoliul nostru de produse si in angajatii companiei pentru ca numai asa vom obtine prestigiu si profitabilitate pe termen lung.

Viziunea companiei:

Competitivitatea noastra se bazeaza pe experienta acumulata in timp si modalitati flexibile si inovatoare pe care le aplicam in realizarea produselor si serviciilor ce le oferim. Astfel ne angajam sa fim un partener de incredere pe termen lung pentru colaboratorii nostrii (clienti sau furnizori). Cheia dezvoltarii o constituie oamenii, astfel ne dedicam in tratarea atenta a clientilor, iar in ceea ce ne priveşte, selectarea riguroasa si instruirea continua a personalului ne-a permis crearea unei echipe de profesionisti.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...