Nu poți gestiona, ce nu poți măsura
DIGITAS SRL
Brasov
Despre DIGITAS SRL

VA OFERIM IMAGINEA LA ZI A DETALIILOR DIN DOMENIUL PUBLIC SI PRIVAT  

prin servicii de 

CARTOGRAFIERE, INVENTARIERE, DIGITALIZARE, SCANARE, PROCESARE DE DATE 

 

Cimitire 

Cartografierea și inventarierea locurilor de veci aduce o nouă perspectivă în optimizarea colectării de taxe din concesionarea acestora, gestiunea lucrărilor de întreținere, dar și informații interactive disponibile public.

Parcări 

Cartografierea parcărilor publice din oraș vă permite optimizarea veniturilor prin valorificarea locurilor de parcare publice și rezidențiale și un bun control pe lucrările de întreținere sau garanții de lucrări. 

lndicatoare rutiere 

lnventarierea indicatoarelor rutiere vă asigură un management mult mai transparent al bugetului alocat acestui sector cât și o eficiență mult mai crescută a întreținerii, poziționării și a densității acestora. 

Adrese postale 

Serviciu de raportare a adreselor administrative în platforma R.E.N.N.S. Prin popularea nomenlatorului stradal și a numerelor administrative se va realiza eficientizarea unor procese de lucru existente din sectorul public și privat. 

Suprafața impozitată vs Suprafata reală 

Serviciu de raportare a diferențelor dintre suprafața impozitată și cea reală vă asigură o transparență și o corectitudine a încasărilor impozitelor. 

Rețele edilitare 

Serviciile de cartografiere a rețelelor edilitare vă pun la dispoziție informații detaliate ale acestora necesare reducerii timpului de execuție a proiectelor cât și pentru evitarea eventualelor deteriorări în urma exca­vațiilor. 

Aerofotog rafiere 

Aerofotogramele colectate de noi vă oferă suportul  necesar pentru deciziile de investiții, verificări de suprafețe, de conținut și de detalii la sol, prin gene­ rarea de ortofotoplanuri la diverse scări de la 1:100 până la 1 :2000. 

Digitizare 

Tranziția de la date analogice la formate digitale va reduce costurile cu depozitarea, arhivarea și mai ales manipularea documentelor. 

Procesare date 

Costurile cu introducerea datelor, arhivarea și indexa­rea acestora, cât și actualizarea metadatelor vor fi reduse la minim. Răspunsul către cetățeni și identifi­carea sau extragerea de informații din documentele arhivate vor fi "la un click distanță" rapid și precis. 

Registrul spatiilor verzi 

Prin realizarea și actualizarea sistemului informatic de înregistrare și evidență a spațiilor verzi se va stabili cu ușurință indicele de spațiu verde pe cap de locuitor și se va efecientiza gestiunea spațiilor verzi.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...