DEXION STORAGE SOLUTIONS
Rasnov
Despre DEXION STORAGE SOLUTIONS

Dexion Storage Solutions proiectează, produce și instalează sisteme de depozitare pentru hale: stelaje pentru paleți, rafturi metalice industriale, precum și soluții pentru arhive. 
Dexion vă poate oferi diverse soluții de depozitare optimizate cum ar fi: stelaje pentru paleți, sisteme de rafturi metalice, Soluții pentru depozitarea bunurilor lungi, organizarea zonelor de depozitare și de lucru. Gama de produse Dexion mai include sisteme automate de depozitare și soluții pentru nevoi speciale de depozitare.
Produsele noastre pot fi folosite printre altele în domenii cum ar fi: industria auto, depozitarea anvelopelor și industria alimentară. Este posibilă realizarea de soluții personalizate, adaptate necesităților dumneavoastră specifice de depozitare.
Compania Dexion este prezentă în România din 2006, perioada în care a devenit unul dintre liderii Sud-Est Europeni în domeniul proiectării, producției și comercializării diferitelor sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleți la soluții pentru arhivare. Dexion oferă atât soluții de depozitare produse la fabrica din România cât și la fabricile grupului din Olanda, Finlanda și Germania.

Produse
Oferte

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...