Despre CVW TECHNOLOGIES SA

CVW Technologies are un istoric de sute de proiecte realizate pe teritoriul Romaniei si numeroase altele in afara tarii si contribuie responsabil la protejarea mediului inconjurator, prin asigurarea unei calitati optime a apei. Produsele noastre sunt realizate in concordanta cu standardele de protejare a mediului inconjurator.

Oferim tehnnologii solide pentru utilizarea durabila a apei si recuperarea resurselor, cu aplicabilitate vasta in diferite domenii: industrial, municipal, rezidential.

Ne confruntăm cu problemele actuale, precum şi cu cele ale viitorului, ca răspuns la o economie cu ’’ amprentă zero’’. De aceea trei companii şi-au unit forţele într-o misiune comună

de a-şi ajuta clienţii să reducă, reutilizeze şi să recupereze apa şi resursele cu scopul eficientizării şi obţinerii de profit. 

Pentru a indeplini cerintele clientilor, CVW ofera sisteme personalizate, pentru a genera venituri din apa si din apa uzata.

 

C&V Water Control

Fondată în 2001 C&V Water este o companie cu o expertiză de peste 18 ani în tratarea eficientă a apelor şi este devotată dezvoltării tehnologiilor inovatoare pentru tratarea apei potabile şi uzate în aplicaţii rezidenţiale, industriale şi municipale.

 

A picture containing clipartDescription automatically generated IntelliBIO

Specializată în dezvoltarea şi comercializarea de echipamente şi tehnologii pentru tratarea şi epurarea apei în aplicaţii rezidentiale, municipale şi industriale, cu o experienţă de peste 18 ani, peste 2000 de clienţi multumiţi şi un portofoliu diversificat de proiecte executate, suntem unul din principalii furnizori de echipamente şi tehnologii pentru potabilizarea şi epurarea apei, în România.

 

Smartech Automation

Compania acoperă segmentul de automatizări şi SCADA, proiectare şi execuţie tablouri electrice şi de

automatizare, atât în cadrul proiectelor proprii dezvoltate de CVW, cât şi pentru alte companii aflate pe piaţa

industrială din România.

 

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...