Despre COMTRATUR SRL

O companie de succes garanteaza calitatea prestatiei sale printr-o serie de argumente solide. Incepand cu anul 1998 COMTRATUR efectueaza transporturi internationale de marfuri pe diferite trasee europene cu camioane complet echipate. Camioanele noastre pot fi vazute pe marile autostrazi ale Europei, definind masivitate, flexibilitate, promptitudine si siguranta.

Transportam marfuri atat in tara cat si in afara tarii, fiind axati pe transportul de marfuri generale, autocamioanele noastre ajungand in cel mai scurt timp in orice colt al Europei. Dispunem de spatii proprii de depozitare si transbordare a marfii, scurtand astfel timpul in care incarcatura ajunge la destinatie.

Implementarea unor inalte standarde de management in desfasurarea activitatii de transport au avut drept rezultat afirmarea noastra ca societate profesionista, cu un portofoliu de clienti bine stabilit si in continua extindere.

COMTRATUR urmareste sa raspunda in permanenta cu promptitudine si profesionalism solicitarilor venite de pe piata de transporturi si expeditii interne si internationale, marfuri partiale sau incarcaturi complete, pentru toate tipurile de camioane din dotare. Pe langa transporturile complete facem si grupaj de marfuri pe camioane de 7,5 t si microbuze transporturi rapide cu auto de 3,5 t, descarcare in 24 - 48 h in orice locatie a UE, transporturi periculoase, transporturi frigo.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...