Căldura, siguranța și confortul casei tale!
CLIMA SERVICE SRL
Tulcea
Despre CLIMA SERVICE SRL

Domeniul principal de activitate constituie comercializarea echipamentelor de instalatii de climatizare, incalzire si ventilatie, firma oferind de asemena clientului servicii complete de proiectare a instalatiei, proiectare constructii auxiliare, consultanta in alegerea echipamentului termic, intocmirea documentatiilor pentru avizarea proiectelor, executie si service in garantie si pe baza de contract postgarantie.

Principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume, fiind distribuitor autorizat pentru:  Ariston , Viessmann, Ferroli, IMMERGAS ,Chaffoteaux, NordStar.

S.C. CLIMA SERVICE S.R.L. este autorizata:

I.S.C.I.R pentru montaj, instalare, punere in functiune si service in utilizare. Personalul firmei este compus din ingineri specializati in constructii de instalatii si civile, autorizati I.S.C.I.R. cu drept de RSL si RVT conform PTA1/2010 privind cazane de apa calda cu putere ≤ 400kW si aparate consumatoare de combustibil cu putere ≤ 400kW. Precum si o echipa de muncitori cu o bogata experienta in domeniul instalatiilor de gaze, instalatii termice, instalatii de abur de joasa, medie si inalta presiune.

De asemenea, suntem autorizati de catre ANRE (Autoritatea nationala de reglementare a energiei).

climaservice.ro este proprietatea S.C. CLIMA SERVICE S.R.L. societate cu capital integral romanesc inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J36/279/2001, cu codul unic de inregistrare RO 14194454.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...