Despre BETA SECURITY SRL

Suntem o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 1994. Desfasuram activitati in domeniul pazei, protectiei persoanelor, proiectarii, instalarii si mentenantei sistemelor electronice de securitate, totodata dispunem de specialisti in evaluarea privind analiza de risc la securitate fizica, intocmirii planului de paza la societati.

Desfasuram cursuri de pregatire in domeniul pazei, manuirii armamentului, paznic de vanatoare, instructor poligon.

Echipa noastra este la dispozitia clientilor, 24/7, atat in judetul Satu Mare cat si in alte judete in functie de solicitari.

Echipa manageriala va sta la dispozitie, de luni pana vineri, zilnic intre orele 09:00-17:00, la sediul societatii de pe str. Bradului nr. 32, Satu Mare.

Prin dispeceratul de monitorizare sisteme de securitate supraveghem, 24/7, obiectivele conectate iar cu echipajele de interventie rapida intervenim prompt atat la solicitarea dispeceratului cat si a clientilor.  

Orientarea noastra spre nevoile clientilor a facut sa ne dezvoltam in permanenta si sa gasim cele mai bune solutii clientilor nostri personalizandu-le in funtie de domeniul de activitate si de necesitatile acestora.

In anul 2006 compania a  obinut certificare ISO conform standardului 9001/2000 si am devenit membri fondatori ai Patronatului Societatilor de Securitate.

Servicii

✓ Monitorizare şi intervenţie rapidă.

✓ Curs de calificare agenți pază, durata 90 de zile.

✓ Curs mânuire armament, durata 10 zile.

✓ Sisteme complexe de securitate, investigaţie şi protecţia persoanelor și analiză de risc la securitate fizica.

✓ Transport de arme și muniție. Transport valori şi gardă de corp.

✓ Comercializare arme de vânătoare, tir sportiv şi autoapărare.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...