Despre BERG BANAT SRL

BERG BANAT desfasoara activitatea de ZINCARE TERMICA.

Aceasta tehnologie realizeaza protectia anticoroziva a produselor din otel, prin acoperirea acestora cu un strat protector de zinc: produsele din otel ( balustrade, stalpi iluminat, mobiler urban, porti, garduri, platforme, structuri de rezistenta, console, elemente de infrastructura ) sunt mai intai curatate de rugina si grasimi, dupa care sunt imersate in zinc topit.

Firma s-a impus în mediul economic românesc prin profesionalism și seriozitate, prin orientarea către client, prin preocuparea pentru investiții și inovații în tehnologie. În prezent, BERG BANAT este o marcă apreciată și recunoscută în întreaga țară, devenind liderul national in domeniu. Prin flota proprie de camioane, BERG BANAT asigura transportul pieselor la si de la zincat.

Alături de colaboratorii noștri, ne aducem contribuția la lucrări de referință în infrastructură, dar și la exportul de confecții metalice zincate către țările europene, atât din vecinatate, cât și din vestul Europei.

Prin cele două instalații de zincare termică, situate în Timișoara și Făgăraș și prin investițiile viitoare, ne propunem să răspundem prompt și eficient solicitărilor clienților actuali și potențiali. Suntem membri ai ASOCIATIEI NATIONALE A ZINCATORILOR din ROMANIA ( ANAZ ) din anul 2009.

Produse
Oferte
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...