BÂRSAN VASILE I.I. - CASA AZARA
Cavnic
Despre BÂRSAN VASILE I.I. - CASA AZARA

Situată la poalele muntelui Gutâi, în oraşul Cavnic, la 30 km de Baia Mare, la 20 km distanţă de staţiunea Ocna Şugatag, la 50 km de Sighetu Marmaţiei și la 30 km de frumoasa Mănăstire Bârsana. Această pensiune din Cavnic vă aşteaptă cu drag să-i treceţi pragul. Aveţi posibilitatea de a petrece momente de relaxare şi timp liber într-un frumos peisaj montan, de a practica sporturile de iarnă ski alpin şi săniuş, de a-i descoperi tradiţiile şi obiceiurile locale.

Amplasată în poiana Brazilor, la 6 km distanţă de pârtia de ski, Casa Azara vă aşteaptă cu 7 camere de cazare, dintre care două cu baie proprie şi balcon, iar 5 camere cu două băi pe hol. Pensiunea din Cavnic vă pune la dispoziție 18 locuri de cazare.

În spatele casei, grădina este înconjurată de o frumoasă pădure de brazi, care odinioară purta numele de Grădina Regelui în care puteţi descoperi prin drumeţii rezervaţia de lariţă (brad roşu). Beneficiind de o zonă nepoluată, cu aer proaspăt, ozonat, în localitate se pot face drumeţii şi excursii în toate cele patru anotimpuri. Iarna, pe lângă practicarea sporturilor (ski, săniuş, tubing, lenker – sanie cu volan), puteţi participa la Serbările Zăpezii, Serbarea Lenkerului şi numeroase concursuri de ski, iar de Crăciun, obiceiul brondoşilor, unic în România, ce datează de sute de ani, atrage anual tot mai mulţi turişti în pensiunile din Cavnic.

Vara, graţie traseelor turistice amenajate, puteţi găsi în pădurile înconjurătoare ciuperci şi fructe de pădure specifice sezonului: fragi, afine, zmeură, mure, coacăze. În lunile de vară Casa Azara vă aşteaptă şi în staţiunea Ocna Şugatag, peste drum de baza de tratament, unde vă oferă patru camere de cazare, grădină şi spaţiu de joacă pentru copii.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...