Vehicule electrice MELEX - Pentru o municipalitate verde
AUTOLOG GREENLINE SRL
Sector 2
Despre AUTOLOG GREENLINE SRL

VEHICULE  ELECTRICE  MELEX – pentru o Municipalitate VERDE

Autolog Greenline este distribuitorul EXCLUSIV in Romania si Bulgaria a producatorilor cu renume mondial de vehicule pur electrice, MELEX - Polonia si Esagono Energia - Italia.

UTILITATE

       Producatorii versatili Melex si Esagono ofera o gama de peste 50 modele de vehicule si autospeciale electrice, care pot fi utilizate cu succes in aproape orice ramura industriala si comerciala:

municipalitati, gradini zoologice, parcuri botanice, unitati militare, politie, turism, aeroporturi, hoteluri si SPA, spitale, sanatorii, centre sportive și de agrement, stadioane, ferme sau in silvicultura, fabrici, centre logistice,.

       Dimensiunile compacte ale acestor masini ecologice le permit sa fie ideale si pentru zone inchise pentru trafic, cum ar fi centrul orașului, parcurile si rezervatiile naturale, orasele vechi.

       De asemenea, unele modele fiind omologate, permit deplasarea pe drumurile publice.

 CARACTERISTICI DE BAZA

       Pot transporta intre 2 - 14 persoane, precum si marfa de la 250 kg pana la 1250 kg.

       Cu o incarcare a bateriilor vehiculul electric parcurge o distanta intre 65km - 130km, in functie de model si acumulator.

       Principalul avantaj al acestor vehicule electrice este personalizarea, fiecare model poate fi adaptat individual cerintelor clientului.

CERTIFICARE

       Vehiculele electrice MELEX si Esagono sunt de cea mai inalta calitate, datorita solutiilor tehnologice moderne, confirmate prin certificatele ISO 9001, ISO 14001 si NCAGE-NATO 1670. 

REPARATII si MENTENANTA

Fiindca suntem o firma specializata asiguram piese de schimb originale si servicii de reparatii si mentenanta pe toata perioada de garantie si post-garantie.

 

  Produse
  Oferte
  Galerie
  Portofoliu clienți

  Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
  Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

  Se încarcă...