ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV TAEROBIK GEDOTEAM
Bolintin-Vale
Despre ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV TAEROBIK GEDOTEAM

Gedoteam a luat fiinta in anul 2008, la initiativa doamnei Matei Georgeta, fost sportiv de performanta in disciplina sportiva olimpica Taekwondo WTF, actualmente antrenor si totodata absolventa a Scolii Nationale de Antrenori.

Clubul Sportiv Gedoteam a avut ca piatra de temelie, experienta acumulata de doamna Matei pe parcursul mai multor ani in care a fost cadru tehnic in Federatia Romana de Taekwondo WTF precum si membru fondator pentru alte doua structuri sportive de performanta.

CLASSES 

TAEKWONDO
Practicat de peste doua mii de ani in peninsula coreeana, Taekwondo reprezinta una dintre cele mai vechi arte martiale, in prezent fiind foarte populara ca disciplina sportiva si astfel intrand in familia sporturilor olimpice.
ZUMBA
Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino si creat de catre cunoscutul dansator si coregraf columbian, Alberto Perez in cursul anilor 90.
FITNESS
Fitness-ul, prin definitia lui, are multiple valente, cele mai importante fiind mentinerea si imbunatatirea sanatatii, tonifierea musculaturii, pierderea kilogramelor in plus si imbunatatirea conditiei fizice.
TAEROBIK
Taerobik reprezinta ultima moda in materie de exercitii fizice, fiind o combinatie intre aerobic, taekwondo si antrenamentele cu greutati.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...