ARONIA ELIXIRUL VIEŢII SRL
Draguseni
Despre ARONIA ELIXIRUL VIEŢII SRL

Suntem Aronia Elixirul Vieții SA!

Deținem o plantație certificată ecologic de către Ecoinspect Cluj Napoca. Am început de la „ o crenguță”. Am pornit cu multe greutăți și situații neprevăzute în acest proiect, ne-am lovit de lipsa noastră de cunoștințe sau a altora, dar cu perseverență și pasiune, am muncit, am învățat, am greșit, iar am învățat și am reușit să deținem o frumoasă plantație ecologică de Aronia și să producem un suc ecologic de Aronia cu proprietăți benefice organismului uman cu multe aprecieri din partea clienților noștri.

Pentru întreținerea plantației am angrenat întreaga familie. Culesul fructelor se face manual, bob cu bob, cu grija cuvenită acestor super fructe. Sucul este obținut prin presare la rece, îmbuteliat și pasteurizat la 87 grade C pentru a obține o valabilitate de 12 luni de la data îmbutelierii. Procesarea sucului se face din fructe proaspete în maxim 24 de ore de la recoltare. Recoltarea se face în luna august, deținem un soi timpuriu, iar în funcție de condițiile climatice, atunci când zahărul din fructe ajunge la 14 brix, se începe recoltarea.

Am plantat o crenguță care visa să ajungă un arbust frumos și am crescut odată cu ea. Plantația este localizată în Drăgușeni, jud. Satu Mare, zonă de câmpie, scăldată de razele soarelui vara și ferită de fenomene meteo extreme în restul anotimpurilor. Vizitatorii sunt bineveniți și cinstiți cu un pahar cu vin de Aronia. O încântare pentru papilele gustative. Ne mai puteți găsi: pagina noastră de Facebook „ Aronia Elixirul Vieții” Plat Ferma, pe harta fermelor și portretul nostru de fermier Aplicația „ Taraba Virtuală” Platforma Emag.

Să învățăm să trăim sănătoși!

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...