Despre ARCHICRAFT SRL

Fiind o companie cunoscută pe plan național pentru calitatea serviciilor și a produselor livrate, Archicraft are o experiență de 17 ani în domeniul arhitecturii, al design-ului interior, al amenajărilor peisagistice și al design-ului de produs.

Colaborăm cu producători de renume de origine europeană precum Impronta ITALGRANITI, Sant`Agostino, Mirage, Casalgrande Padana, Vitacer, Zucchetti.KOS, OneLight, AsterCucine, Varaschin, BabiniOffice, Colombini, Calligaris, DitreItalia, LeComfort, Flexform, Marburg, Emmegi, Pedrali, Gaber, MDD, Mikomax, SIGNAL Meble și  mulți alții.

Pentru că excelența serviciilor și satisfacția clienților noștri se află în topul listei priorităților noastre, oferim produse certificate și aprobate de către organizațiile ecologice.

Archicraft a luat naștere în anul 2003 în Satu Mare, urmând să se extindă la scurt timp în nord-vestul țării. În acest moment, serviciile companiei sunt disponibile în orașele Cluj Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Suceava, Baia Mare, Timișoara și București.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...