Despre ALLCHIM CO SA

Servicii de Dezinfecție
​O serie de operațiuni care urmăresc distrugerea, neutralizarea și îndepartarea microorganismelor patogene și potențial patogene (bacterii, virusuri, ciuperci, spori, fungi) de pe suprafețe, obiecte, mobilier, aer, echipament, piele etc. Dezinfecția nu trebuie confundată cu sterilizarea care presupune distrugerea tuturor formelor de viață,  indifferent daca sunt sau nu patogene pentru om, animale sau plante.
Dupa zona de aplicare dezinfecția poate fi:
generală
partială
După momentul de aplicare și scopul urmărit poate fi :
profilactica
de necesitate curentă
de necesitate finală
Servicii de Dezinsecție
Ansamblul acţiunilor (mijloacelor şi metodelor) de combatere a insectelor şi acarienilor care pot vehicula şi transmite boli infecto- contagioase şi parazitare la om şi animale şi care prin acţiunea lor, provoacă disconfort sau pagube economice, prin scăderea producţiilor, distrugerea sau degradarea unor materiale, ambalaje, etc.
Datorită modului lor specific de viaţă şi posibilităţilor de adaptare la cele mai diverse condiţii de microclimat, din diferitele zone geografice, insectele şi acarienii se întâlnesc pretutindeni
Servicii de Deratizare
Reprezinta un complex de actiuni integrate aplicate permanent in scopul combaterii rozatoarelor sinantrope si mentinerii acestora la un nivel numeric redus( cele mai importante fiind soarecele de casa, sobolanul negru si sobolanul cenusiu.)
​Acestea, pe langa discomfortul creat produc daune serioase, atat materiale vizibile (ambalaje distruse, alimente consummate sau depreciate, cabluri electrice sau tevi roase) dar si invizibile si mai grave (transmiterea unor boli grave atat la animalele domestic cat si la oameni) Bolile se transmit fie in mod direct (prin contaminare cu urina si excremente sau chiar prin muscaturi) fie indirect transmise prin artropode (pureci, capuse) care dupa inteparea rozatoarelor devin “transportatori” infectand omul. Putem aminti febra hemoragica, leptospirozarabia, encefalita, tularemia, borelioza (lyme disease).
Servicii de Curățenie
ALLCHIM CO S.A, încă din 2004, a dezvoltat și dezvoltă un departament specializat pe, servicii profesionale de curățenie pentru spații de locuit, spații de birouri și spații industriale, curățenie după constructor sau după zugrav, curățenie generală, curățenie periodică, spălat covoare și mochete, spălat draperii și suprafețe vitrate, întreținere și amenajare spații verzi și alte servicii specializate de curătenie.
Suntem în măsură să oferim soluţii pentru toate problemele ridicate de complexitatea activităţii de curăţenie în funcţie de mediu, varietatea suprafeţelor de curăţat, diversitatea materialelor de întreţinut, toate acestea cu respectarea standardelor de calitate impuse de standardele comunitare şi naţionale în vigoare.
Serviciile şi produsele oferite de firma noastră sunt profesionale, sunt de calitate și respectă mediul înconjurator, ceea ce atrage aprecierea beneficiarilor noștri.
Pentru menţinerea și ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente în ceea ce priveşte achiziţionarea şi operaţionalizarea unor tehnologii de ultima oră cât şi pentru pregătirea corespunzătoare a personalului

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...