Despre AERO SCOROGET SRL

Lucrările de prevenire şi combatere a răspândirii dăunătorilor în păduri sunt necesare pentru toate tipurile de păduri. Cea mai eficientă metodă de realizare a lucrărilor de prevenire şi combatere a dăunătorilor este metoda de combatere aviochimică. Metodele chimice au o largă aplicabilitate în prevenirea şi combaterea dăunătorilor forestieri şi se bazează pe folosirea de produse chimice (insecticide, fungicide etc.) cu acţiune toxică asupra insectelor şi paraziţilor vegetali.

SC AERO SCOROGET S.R.L. Timișoara are o experiență în activitatea de zbor în misiuni aviochimice de șaisprezece ani, prestând servicii în acest timp pe raza județelor Timiș, Arad, Hunedoara, Bihor si Satu Mare cu rezultate foarte bune, fiind apreciată de toți colaboratorii pentru profesionalism, eficiență, corectitudine și promptitudine.

Cu instalatia ULV am colaborat în ultimii 5 ani cu SC POLARIS M HOLDING SRL Constanța - punct de lucru Arad, la dezinsecția aeriană a municipiului Arad, cu D. D. CHIM SRL Deva la dezinsectia aeriana a municipiilor Deva si Hunedoara, cu Direcția Silvică Arad, cu primăriile localităților Semlac, Pecica, Zădăreni din județul Arad, cu Primăria Municipiului Carei și cu primăriile localităților Sanislau, Piscolt, Berveni, Foeni, Capleni, Camin din județul Satu Mare, cu rezultate foarte bune.


Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...