Despre ADIOMUSTE SRL
ADIOMUSTE oferă servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție adaptate nevoilor dumneavoastră, cu costuri reduse.Vă oferim cele mai eficiente soluții de prevenire dar și de combatere împotriva dăunatorilor.Serviciile noastre de deratizare, dezinsecție și dezinfecție se adresează tuturor categoriilor de clienți, instituții publice, agenți economici și persoane fizice oferind posibilitatea încheierii de contracte avantajoase.
Deținem autorizația necesară prestării de servicii DDD (deratizare, dezinsecție și dezinfecție) emisă de “Direcția Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor” , iar după fiecare lucrare se emite către beneficiar un Proces Verbal din care va rezulta cantitatea de substanța folosită, metoda de lucru, și multe alte detalii, acest P.V. fiind recunoscut de toate unitățile care au competența de a verifica existența acestor lucrări.
Deținem un personal autorizat și calificat în domeniul D.D.D care lucrează cu echipamente performante și cu substanțe de minimă toxicitate pentru om, acreditate de Ministerul Sănătății asigurându-se rezultate excepționale. Toate acestea sub atenta supraveghere a unui medic veterinar cu experiență de 20 de ani in servicii DDD, atestat de Directia Sanitar Veterinară.

SERVICIILE NOASTRE

DEZINFECȚIE
Oferim tratamente profesionale de dezinfecție, prevenind formarea de tulpini biologice rezistente și menținând un nivel scăzut de încarcatură microbiana.

DEZINSECȚIE
Oferim tratamente profesionale de control a daunătorilor: gândaci, furnici, viespi, muște, molii, purici, căpuse, păduchi şi alte artropode.

DERATIZARE
Furnizăm tratamente profesionale pentru controlul rozătoarelor pentru a proteja casa și industria de atacul şoarecilor, şobolanilor şi a altor rozătoare, asigurand sănătatea ta şi a membrilor familiei tale, precum și a angajaţilor şi a clienţilor dumneavoastră.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...