Cuvântul primarului

"Sunt Vasile Luca, primar al comunei Balcani din anul 2015 și în slujba cetățenilor comunei din anul 2000, în calitate de viceprimar.
Împreună am reușit să trecem cu bine această perioadă. 2015-2016 a fost o perioadă destul de grea, dar și mai grea pentru cetățenii comunei datorită inundațiilor din iunie 2016, care au provocat mari pagube și țin să vă mulțumesc pentru înțelegerea și încrederea pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră.
Nu vă dezamăgesc și vreau să respect promisiunile din campanie atât ale mele, cât și ale colegilor consilieri.
Am reușit să avem un viceprimar gospodar care oferă tot sprijinul pentru bunul mers al acestei comune, împreună cu angajații Primăriei Balcani, formând o echipă.
Am pe prim plan, problemele din viața dumneavoastră, împreună să le rezolvăm, și să ducem această comună la un nivel cât mai ridicat, să reușim să aducem tineretul înapoi în țară prin a le oferi locuri de muncă, să reușim să oferim bătrânilor un trai mai bun, fără a duce dorul copiilor plecați în străinătate, împreună să construim viitorul comunei Balcani.
Așa să ne ajute Dumnezeu!"

Prezentarea Localității

Persoane din institutie:

Primar: Luca Vasile
Viceprimar:
Secretar General:David Melinte Simona
Contabil: Iojă Maria

  • Suprafață: 11328 ha
  • Intravilan: 563 ha
  • Extravilan: 10765 ha
  • Populație: 7173
  • Gospodării: 2499
  • Nr. locuințe: 2875
  • Nr. grădinițe: 4
  • Nr. școli: 4
Numele localităților aflate în administrație:

Frumoasa, Balcani, Ludaşi, Schitu-Frumoasa

Așezarea geografică

Comuna Balcani se află amplasată în partea de Nord a judeţului, la limita cu judeţul Neamţ, la o distanţă de cca. 50 km de Municipiul Bacău. Matematic, comuna este aşezată între paralele 46°36'00'' şi 46°41'40'' latitudine nordică şi meridianele de 26°21'30'' şi 26°35'50'' longitudine estică.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...