Despre UNIOTEX SRL

S.C. UNIOTEX S.R.L. Calan produce si comercializeaza “Masti de fata refolosibile”, din tesatura Bumbac 100%, in diferite culori, rezistente la spalare de 90 grade C si dezinfectanti. Pentru detalii si comenzi va rugam accesati www.mascaprotectiefata.ro

 

 

La inceput, aceasta firma a fost o filiala mai mica a unei companii din Ungaria, cu 25 ani experienta.

Fabrica noastra are 150 cusatoare. Acest numar l-am atins treptat, inca de la inceput. In fiecare an producem profit, dar din cauza perioadei de criza, raportul dintre venituri si profitul firmei este tot mai mic. Acesta este motivul pentru care suntem mereu in cautarea unor noi parteneri, de noi provocari.

Chiar daca firma UNIOTEX produce in mare parte lenjerie de corp pentru femei si barbati, tricouri si pijamale, echipa noastra de profesionisti este pregatita sa lucreze si alte noi tipuri de produse. Pana in prezent am lucrat in Romania pentru firmele Triumph AG, Calida si Calzedonia, iar in colaborare cu firma din Ungaria, am cusut mostre pentru firma Janira din Spania si firma Mey.

Datorita faptului ca firma noastra a crescut in timp, in acest moment suntem cel mai mare angajator din orasul Calan si imprejurimi.

Firma noastra pune mare accent pe mediul inconjurator si sustine diverse fundatii, de exemplu: Fundatia Sf. Francisc din Deva (www.magnificat.ro) care educa si sprijina mai mult de 2500 copii orfani.

Echipa noastra este formata in principal, din managerul nostru tanar si talentat care vorbeste engleza, germana, romana si maghiara, este economist si specialist in informatica. Avem si un manager de productie cu experienta si creativ, si ceea ce este foarte important in industria usoara: o echipa de mecanici foarte bine pregatiti, care pot repara si reinnoi orice tip de masini de cusut.

Fabrica noastra este impartita pe linii de productie, fiecare linie avand sefa sa de linie si o instructoare. Dar nu trebuie sa uitam componenta cea mai importanta, cusatoarele, care s-au integrat foarte bine si sunt dispuse mereu sa coase noi faze de lucru. La sfarsitul liniilor de productie avem controlorii nostri de calitate, care controleaza atat produsele finite dar si acorda atentie unui nivel ridicat de calitate in timpul productiei.

Pentru a ne asigura ca nu doar la munca exista o relatie buna intre colegele noastre, dar si in viata particulara, am organizat in mod regulat competitii sportive, fotbal iar inainte de vacanta de iarna, o petrecere de Craciun cu tot personalul.

In prezent, cand noile tendinte afecteaza tot mai mult Europa, iar productia din Orientul Indepartat este relocata din Europa, inseamna ca aceste cusatoare bine pregatite si muncitoare sunt sincer, o comoara de pret care poate fi exploatata de catre un partener de incredere.

Modificarile constante din industria textila, ne obliga la o continua modernizare, innoire. Dupa cum am observat, tot mai mult castiga teren produsele in serie mai mica, dar de calitate superioara. La fel cu tendintele, si noi dorim sa ne adaptam astfel incat sa putem colabora atat cu vechii cat si cu noii nostri parteneri.

Suntem deschisi noilor provocari, noilor parteneri, succesul nostru se bazeaza pe dezvoltarea profesionala, pe faptul ca intotdeauna am incercat sa ne adaptam asteptarilor fiecarui partener si sa-l multumim.

Sper ca v-am trezit simpatia si atentia asupra activitatii firmei noastre.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...