Livram mai mult decat jucarii, livram fericire :-)
UAK WORLD SRL
Baia Mare
Despre UAK WORLD SRL

Suntem un magazin online specializat pe articole de copii, jucării pentru copii, cărucioare, scaune auto copii și multe altele.

Joaca este o parte a vieții pentru toată lumea, indiferent de vârstă. Într-un fel sau altul, toată lumea se bucură de beneficiile și oportunitățiile pe care le aduce în viața lor. 

Copii învață prin joacă. Jucăriile stimulează puterea lor de concentrare și dezvoltă capacitatea lor de a se îndrepta spre un scop. Jucăriile sunt mai mult decât niște bunuri și produse. Acestea joacă un rol important în societatea noastră, fie acesta culturală, economică sau politică. Ele ajută copii să dezvolte abilități sociale, să crească în lumea adulților și ajută chiar și adulți să își găsească copilul lor interior.

Copiii își perfecționează abilitățile prin joacă, beneficiază de dinamica de grup și dezvoltă inteligența socială. De aceea căutăm mereu să îți oferim produse noi, innovative, de calitate și sigure pentru cei mici. Toate acestea cu o livrare rapidă în 24 de ore, direct la tine acasă.

Produse
Oferte

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...