We took passion beyond obsession. It was the only way to create emotion!
TIPOMAR PACKANGING SRL
Otopeni
Despre TIPOMAR PACKANGING SRL

 

VALORI

La TIPOMAR printul este întotdeauna un motiv de extaz! Ne orientam spre originalitate, încercând să atingem un punct culminant acolo unde domină emoţiile vibrante şi puternice. Prin extinderea printului dincolo de artă, şi a artei peste perfecţiune, am ajuns la un stadiu în continuă dezvoltare - majestic printing. Am dezvoltat pasiunea într-o obsesie.
Noi ne asumăm responsabilitatea de a realiza creaţia, design-ul şi producţia print-urilor de cea mai înaltă calitate. Prin experienţa necesară acestui meşteşug, o îmbinare perfectă între tradiţie şi inovaţie, TIPOMAR reprezintă un simbol al imaginaţiei transformată în realitate
Calitatea superioară a producţiei tipografice necesită cele mai dezvoltate tehnologii şi cea mai fină îndemânare a meşteşugarilor de tradiţie. Fiecare print este examinat, cu atenţie şi răbdare de echipa noastră pentru a se asigura că se ridică la standardele înalte pe care ni le-am impus.
Satisfacţia clienţilor este dezideratul nostru!

TRADITIE

Tradiţia presupune respect şi necesită dedicaţie. La TIPOMAR, am rămas întotdeauna fideli tradiţiei, ea fiind o valoare absolută şi baza a ceea ce ne reprezintă.
Noi controlam toate etapele print-ului, de la conceptie, producţie până la finisare şi distribuţie, încercând să venim în sprijinul clienţilor noştri. Procedeele tradiţionale de print nu au fost uitate şi sunt implementate în tipografie în fiecare zi. Încercam să construim pornind de la respectul pentru trecut şi dedicaţia pentru perfecţiune, şi vom promova mereu aceste valori şi principii care ne recomandă.

INOVATIE

Singura modalitate prin care putem evolua, este investiţia în inovaţie. Doar privind spre viitor putem spera să schimbăm prezentul, şi, la TIPOMAR, am ajuns să ne încredinţăm viitorul în mâinile inovaţiei.
Cu inovaţia de partea noastră, suntem constant supuşi noilor provocări de a transforma în realitate proiecte complexe, venite de la companii în căutarea celor mai înalte standarde de calitate.
Un viitor bazat pe inovaţie este un viitor unde imaginaţia este mai aproape de realitate.

PASIUNE

Fără inovaţie, nu se poate construi nimic durabil, iar fără tradiţie dispare emoţia. Curajul nostru de a ne îndeplini viziunea de majestic printing vine în primul rând din pasiunea pentru perfecţiune.
Fără inovaţie, nu se poate construi nimic durabil!
Servicii
Creatie
Concept grafic materiale print
Pre-press
DTP / Machetare
Producerea automată a plăcilor
Tipar
Tipar offset
Lacuire offset
Finisari
Ştanţare
Finisări de reviste
Fălţuire, biguire, perfor
Capsare, broşare, spiralare
 Lăcuire UV totală sau cu rezervă
Lipire cutii carton
Embosare şi folio
Distributie
Maşini de capacitate mare şi medie
Livrare rapidă
Produse
Materiale de prezentare
Carti de vizita
Plicuri personalizate
Mape Brosuri
Foi cu antet  
Ambalaje
Etichete / Cutii de carton / Pungi de hârtie
Formularistica si tipizate
Facturiere, chitantiere, registre, jurnale etc.
Materiale publicitare
Postere
Cataloage
Pliante
Fluturasi
Reviste
Felicitari si invitatii
Materiale promotionale
Calendare
Block-notesuri
Agende  

 

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...