Smart people choose consulting
SOV CONSULTING SRL
Baia Mare
Despre SOV CONSULTING SRL

 SOV Consulting va pune la dispozitie cunostinte si experienta în business. Evaluam necesitati si oferim solutii. Asta stim sa facem bine.Una dintre activitatile noastre principale consta în obtinerea finantarilor nerambursabile din fonduri europene structurale si de la Guvernul României.

Ce ne puteti solicita sau întreba? Orice! De la un sfat calificat si pâna la, de exemplu: întocmirea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila (din fonduri europene structurale, scheme de minimis nationale etc.), întocmirea unui plan de afaceri pentru obtinerea unui credit, consultanta fiscala, realizarea de studii de fezabilitate, analize cost-beneficiu, audit economico-financiar, studii si planuri de marketing, servicii de contabilitate etc. Cereti-ne solutii!

Suntem la dispozitia investitorilor si managerilor în toate Regiunile de Dezvoltare ale României, cu operativitate maxima în Regiunea Nord-Vest (Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, în special). De asemenea, dezvoltam activitati în parteneriate cu organizatii occidentale (din Olanda, Italia, Belgia, de pilda).

Membrii si colaboratorii echipei noastre sunt specialisti recunoscuti în domeniile lor de activitate: finantari nerambursabile, economie, finante, fiscalitate, managerment, administratie, proiectare si executie în constructii, drept, învatamânt, marketing, turism, agricultura, mediu, IT, securitate, resurse umane, comunicare, publicitate. Toti acesti membri si colaboratori ai SOV Consulting practica activitatile de consiliere cu profesionalism, entuziasm, atasament si corectitudine - valorile cele mai importante ale organizatiei noastre.

 

Servicii

Proiecte pentru finantari nerambursabile

Plan de afaceri

Consultanta fiscala autorizata

Expertiza economica

Management organizational

Marketing

Consultanta juridica

Intermedieri "all fields"

Oferte

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...