Despre SIMIMPEX SRL

 

 

Povestea noastă începe într-un mic orăşel din Ardeal, cu un brutar căruia îi plăcea tare mult să facă pâine. Era fericit de fiecare dată când scotea din cuptor pâinile calde, frumos rumenite și extrem de gustoase și le împărțea cu drag celor patru băieți pe care îi avea bucăți delicioase de pâine.

Fiii brutarului creșteau harnici şi sănătoşi și vedeau în fiecare zi cum se plămădeşte pâinea delicioasă făcută de tatăl lor. Așa au învățat că omul reuşeşte cu adevărat atunci când face ceva din inimă, cu pasiune, fără să ezite şi fără să se plângă de momentele grele din viață.

Singurul mister rămas nedeslușit de cei patru băieți era marele secret al pâinii pe care o făcea tatăl lor. Fiii brutarului au crescut, iar unul dintre băieţi, cel de-al doilea născut, a fost atras de munca aceea al cărei rezultat este atât de aromat şi hrănitor. Şi a stat acest fiu pe lângă tatăl lui, a întrebat, a învăţat și a trudit cu pasiune din ce în ce mai mare.

Abia după ce băiatul a dovedit că este suficient de bine pregătit brutarul cel bătrân i-a divulgat secretul pâinii lui...

La fel ca și tatăl său, tânărul brutar pregătea cu răbdare și pasiune o pâine specială, savuroasă și sănătoasă. Cei care o cumpărau se întorceau mereu cu gândul gustul desăvârșit, care adună familiile în jurul mesei.

Încet, tânărul brutarul a început să facă mai multă pâine şi mai multe sortimente, ca să se poată bucura toată lumea de savoare pâinii îmbietoare. Cu multă muncă, dăruire şi fără să renunțe vreo clipă la la ingredientele de calitate, naturale şi sănătoase, afacerea a crescut puțin câte puțin. Pe lângă pâine, brutarul îi încântă pe oameni cu numeroase prăjituri și produse de patiserie. Delicioase, aromate şi arătoase, cu ingrediente naturale, atent selectate.

În zilele noastre, brutăria are 7 magazine în micul oraș ardelenesc şi o reţea de distribuţie proprie. Iar pâinea....ei bine, pâinea, cu toate sortimentele pregătite cu pricepere, duce cu ea secretul bătrânului brutar şi spune aceeaşi poveste despre statornicie şi armonie.

Brutăria se numeşte Pansab şi chiar dacă e dotată cu tehnologie modernă, la standarde înalte, tradiţia este cea care dă tonul.

 

Produsele noastre de brutărie

Dorința noastră este ca pe zi ce trece să ne cultivăm talentul și să satisfacem cele mai exigente gusturi. Produsele de panificație sunt marea noastră slăbiciune și tocmai de aceea suntem încântați să descoperim noi rețete și să ne lărgim gama de producție pentru a răspunde celor mai diverse pofte. În fiecare zi plămădim cu grijă fiecare pâine și punem suflet în ceea ce facem. Astfel, ne asigurăm că în casele clienților noștri ajung produse cu un gust desăvârșit. Vei fi cucerit de rezultatul muncii noastre, de pâinea aromată şi hrănitoare pe care ți-o oferim.

Produsele noastre de cofetărie

Vrem să fim alături de tine în cele mai importante momente ale vieții. Maeștrii noștri cofetari te ajută să trăiești în fiecare zi o experiență umitoare în domeniul cofetăriei. Cu multă pricepere, aceștia realizează pentru dumneavoastră combinații perfecte din cele mai bune ingrediente. Bucură-te de o binemeritată pauză în timp ce savurezi o prăjitură la bucată, îndulcește-te alături de familie cu ajutorul prăjiturilor de casă sau petrece câteva clipe de neuitat alături de prieteni în timp ce vă delectați cu prăjituri mousse. Tot noi te ajutăm să-ți răsfeți invitații cu cele mai inedite prăjituri și torturi pentru botez uri, aniversări și nunți.

Pansab, tot mai aproape de tine

Te așteptăm în oricare din cele șase magazine deschise special pentru tine. Fie ca ne vizitezi pentru a savura produsele noastre de patiserie și cofetărie sau pentru a-ți alege o pâine pregătite cu pricepere, ești binevenit. Fiecare vizită ne onorează și ne obligă să fim întotodeauna la nivelul așteptărilor voastre.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...