Despre SIGICOM SRL

Fabricarea produselor din beton pentru construcţii, garduri şi stâlpi din beton.

Detalii Tehnice și de Montaj pentru Garduri

Detalii tehnice despre garduri  :

     Modelele de gard produse de Sigicom au un sistem de indentificare eficient, necomplicat - menit să elimine confuziile la efectuarea comenzilor. Astfel, pentru fiecare model de gard prima literă M ( model ) e generică pentru toate modelele. Următorul simbol e o cifra care indica numarul modelului ( M1, M2, M3, M4 ). Al treilea element din denumire este litera care reprezintă tipul de placă V / M / I / J ( Placa Vârf, Placa Mijloc, Placa Îngustă, Placa de Jos ).

 Caracteristici Tehnice

 Plăci garduri

 Plăcile modelelor M1, M2 și M3 au aceleași dimensiuni: -> 2000x500x45 mm

 Placa de vârf ( M4V ) a modelului M4 ( în arce de cerc ) -> 2000x800x45 mm

 Placa îngustă ( M4I ) a modelului M4 ( placa mai ingusta ) ->2000x250x45 mm

 Plăcile simple au următoarele dimensiuni :

 PS1 -> 2000x500x45 mm

 PS2 -> 2400x400x45 mm

 PS3 -> 2000x400x45 mm

 PS4 -> 1920x300x45 mm

 

Detalii tehnice despre stâlpii pentru montajul gardurilor

Stâlpii pentru montajul gardurilor au doua încadrări:  

 1. Stâlpii simpli ST - indicativ urmat de o cifră care reprezintă încadrarea pe înălțimi

 2. Stâlpii cu model STM - indicativ urmat de o cifră care reprezinta numărul modelului ( STM1 = stâlp cu model 1 ). Există 8 modele de stâlpi - ST1, ST2, ST3, ST4 (stâlpi simplii) și STM1 ,STM2 , STM1I,STM2I ( stâlpi cu model ).

 

Detalii despre montajul gardurilor

 Îmbinarea gardurilor de beton e relativ simplă datorită structurii de tip LEGO. Canelurile stâlpilor au o lățime de 5cm ( adâncime 4cm ) iar plăcile au o grosime de 4,5 cm.  

 Montarea gardurilor în pantă se poate face prin turnarea unui postament de beton la nivel ( cu inserții de piatră de râu, caramidă, marmură, bazalt ..etc ) - ca și suport pentru placa de jos a gardului - sau mai economic - placa de jos se poate încastra direct în fundament ( împrejmuiri industriale, militare sau civile la care aspectul funcțional e mai important decât aspectul estetic ).

 Montaj pe 2 rânduri de plăci

 Modelul M4 - este conceput pentru montajul pe 2 rânduri de plăci ( M4V, M4J ) - de asemenea placa de vârf poate fi asamblată separat - pe suport de beton ( cu diferite încastrări ) sau caramidă. Poate înlocui cel mai bine actualele montaje de fier forjat sau sudat care au deja postamentul realizat.

 Se poate monta și pe 3 rânduri de plăci folosind ca suport ( pentru placa de jos ) o placă simplă PS sau altă placă cu indicativ MJ.

 Montare pe 3 rânduri de plăci

 Modelul M3 - având un aspect estetic deosebit, este conceput pentru montajul pe 3 rânduri de plăci ( toate cele 3 aferente modelului - M3V, M3M, M3J.

 Modelele M1 si M2 - au fost concepute pentru montajul pe 3 și pe 4 rânduri de plăci - plăcile lor putând fi combinate pentru obținerea unui efect de diversitate.

 Montare pe 4 rânduri de plăci

 Oricare dintre modelele de garduri se poate monta pe 4 rânduri de plăci ( adăugând în partea de jos încă o placă și folosind stâlpi ST4 ) - dar acest tip de montaj este destinat cu precădere imprejmuirilor industriale.

  Pentru a oferi o rezistență sporită, este obligatoriu folosirea unui adeziv CM 17 între plăci cât și între stâlpi și plăci.

 Pregătire

 Înainte de vopsire este indicat ca plăcile / stâlpii să fie impregnați cu o amorsă pentru exterior pentru a sporii rezistența în timp - se poate amorsa și cu amorse de interior pentru tencuieli.

 Vopsire

 Cea mai rapidă și economică vopsire se face cu vopsea lavabilă - suprafețele bine pregătite nu au nevoie de mai mult de un singur strat de vopsea - dar - se pot folosi o varietate de vopsele adaptate tencuielilor de exterior.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...