SC ECO GAZON SRL

1137 Vizualizări
Brasov
Adresa: Egretei, nr. 4, bl. B5, ap. 37,Județ: Brasov,Romania
Despre SC ECO GAZON SRL

Eco Gazon ofera servicii complete de amenajare si intretinere spatii verzi. Prin fiecare proiect de amenajare se materializeaza un vis. Avem incredere in capacitatea noastra de a crea si credem in viziunea clientilor nostri. Ne angajam sa transformam viziuni in realitate. Intreaga activitate a firmei Eco Gazon are la baza cateva principii: atentia acordata nevoilor clientului, accentul pus pe calitatea produselor si lucrarilor, promptitudinea in executie.

  Suntem profesionisti ai arhitecturii peisagistice si suntem mandri de acest fapt. Dar incercam mereu mai mult. Sa devenim un partener pe termen lung, nu doar un furnizor de servicii.

Amenajari spatii verzi

  Ca urmare, o asemenea lucrare cere cunostinte dintr-o varietate de domenii (arhitectura, inginerie, proiectare, silvicultura, horticultura, etc) si o abordare interdisciplinara. Dificultatile ridicate de orice lucrare nu pot fi depasite creativ decat prin munca in echipa. 
De aceea putem garanta ca va vom indeplini orice dorinta legata de infatisarea spatiului verde drag  dumneavoastra (in limitele impuse de natura, fireste).

Sisteme de irigatii

  Firma Eco Gazon executa si sistemele de irigatie a gazonului in cazul in care se doreste se executa sistemul de irigatie subteran sau terestru dupa care se executa tehnologia de gazon.  Montarea sistemelor de irigat pentru gazon necesita o atentie deosebita, deoarece rolul lor este de a mentine intr-o forma perfecta gazonul si plantele ornamentale.  Avand experienta in domeniu si foarte multe sisteme de irigatii montate putem sa estimam si sa instalam corect sistemul dvs. Instalatorii nostri sunt certificati in serviciile oferite.
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...