O OAZA DE LINISTE!
SATEX SRL- HOTEL ELISABETA
Alba Iulia
Despre SATEX SRL- HOTEL ELISABETA

Alba Iulia - un oraș în continuă mișcare. Vechiul renume de oraș al Cetății și al Marii Uniri se îngemaneaza fericit cu dinamismul prezentului.

Alba Iulia este mereu un punct de pornire, de pildă, spre Oașa, Peștera Scărișoara, Arieșeni, Râmeț, Poiana Narciselor, Valea Arieșului (Comuna Avram Iancu, Dealul cu Melci), Muntele Găina cu binecunoscutul Târg de fete, etc.

De ce Vila Elisabeta?

Pentru că aici puteți lăsa la intrare toate grijile și cotidianul material și să pătrundeți într-un spațiu primitor, unde preparatele din bucătăria tradițională, atenția și căldura personalului sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să reveniți sau să rămâneți la noi.

Pentru că avem un adânc respect pentru ospitalitate, pentru că prețuim oamenii, pentru că cinstim arta culinară. Pentru acestea și pentru multe altele, vă rugăm, dragi oaspeți, veniți și lăsați-vă seduși.

Vila Elisabeta este unul  dintre cele mai frumoase hoteluri din Alba Iulia.

Vă oferim cazare într-o ”oază de liniște”, relaxare cu un climat optim pentru întâlnirile dumneavoastră de afaceri, petreceri, evenimente speciale, confrințe, training-uri ș.a.m.d.p.

Vila Elisabeta vă pune la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de 80 locuri, o sală de festivități de 220 locuri, salon restaurant-bar, teren de fotal cu gazon sintetic și nocturnă, piscină, un personal calificat, prietenos, capabil să satisfacă cele ai înalte exigențe.

Restauratul vă oferă o gamă diversificată de preparate culinare românești sau din bucătăria internațională, însoțite de băuturi selecte și o atmosferă intimă.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...