Despre RUD FLORIAN RIEGER SRL

 

SITE RUD MOBILIER URBAN

RUD este o afacere dinamică şi modernă de familie, cu o activitate desfăşurată în întreaga lume.

RUD Florian Rieger SRL din Sibiu face parte din grupul de firme cu capital german RUD-Erlau, care are peste 140 de ani de experienţă în producerea şi comercializarea diferitelor tipuri de lanţuri, a sistemelor de ridicare şi transport cu lanţ, precum şi a Mobilierului Urban.

Produsele noastre de mobilier urban sunt rezultatul aspiraţiei spre creativitate şi perfecţiune. Căutăm în permanenţă soluţii inovative pentru mobilarea eficientă şi la standarde ridicate a spaţiilor publice, de aceea folosim la maxim avantajele tehnologice existente.

Gama de produse pentru zone exterioare cuprinde de la echipamente de mobilier urban și pubele de gunoi până la echipamente de fitness pentru zone exterioare .

Produsele noastre oferă confort, siguranță și rezistență în timp, și vin în întâmpinarea celor mai exigente standarde cu privire la calitate, design, ergonomie și durată de viață. Mobilierul urban RUD-Erlau se produce conform ISO 9001 și ISO 14001, şi se poate completa, modifica şi recondiţiona mulţi ani de la achiziţia sa.

Beneficiarii, dezvoltatorii și proiectanții apreciază produsele noastre pentru durabilitatea și designul atemporal, și le folosesc cu încredere și succes.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...