Despre PROD COM DUTU SRL

 

Despre noi

TERMOPANE BECLEAN· MIERCURI, 27 FEBRUARIE 2019

Compania noastra este reprezentata de o echipa de specialisti cu o experienta in industria termopanelor din anul 2000. Pentru a face fata recesiunii si pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, am hotarat sa acoperim cererea de Tamplarie PVC cu produse extrem de performante in relatia solutii – fiabilitate – pret.

Incepand cu 2012 am implementat in oferta noastra produsele marcii de profile PVC – SALAMANDER. Astfel, in acest moment acoperim intreaga paleta de produse de calitate germana, completate atat de furnizori germani, cat si de furnizori austrieci de feronerie cum ar fi ROTO NT si GU.

In 15 ani de activitate, avem la activ zeci de blocuri si sute de vile si apartamente „imbracate in termopane” de calitate superioara, care si-au demonstrat rezistenta si fiabilitatea in timp. Portofoliul de clienti al companiei insumeaza aproximativ 5000 de clienti, care au ales sa incheie un contract cu noi si sa achizitioneze produsele noastre.

Noi credem in construirea unui impact pozitiv asupra comunitatilor, infrastructurii, economiei, oportunitatilor si a locurilor de munca. Suntem mandri de faptul ca demonstram proactivitate in ceea ce priveste raspunsul nostru la cererile pietei, garantand in acelasi timp ca nevoile clientilor sunt satisfacute la cel mai inalt nivel.

Suntem seriosi in privinta valorilor noastre si in contextul acestor valori putem aborda intregul dvs. proiect pentru a garanta cea mai inalta calitate si durabilitate.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...