Despre PRISMA INFO

PRODUCATOR PANOURI RADIANTE INFRAROSU, REZISTENTE ELECTRICE, ELECTROCASNICE SI SERVICII DE GALVANIZARE

Este o companie cu capital privat integral romanesc. A fost infiinta in 1990 ca Intreprinderea Mica Prisma cu asociat unic, iar 1991 s-a transformat in SRL cu 2 asociati. Pe parcursul anilor, fiirma a desfasutat activitati de comert, transport marfa si diverse servicii in domeniul informaticii si editarii de texte. Incepand cu 2005 societatea a inceput sa achizitioneze de la SC ELECTROMURES SA diverse facilitati de productie si spatii productive: Sectia electrocasnice, sectia galvanizare sectia rezistente electrice in tub, facand astfel primii pasi in activitatea de productie. SC Prisma Info isi desfasoara acum activitatea pe o parte din vechiul amplasament al SC ELECTROMURES SA. In prezent, SC PRISMA INFO SRL imbina cu succes traditia de peste 50 de ani a SC ELECTROMURES SA cu ambitia unei firme in plina dezvoltare, beneficiind si de aportul unui personal de inalta calificare in domeniul electrocasnicelor.

La inceputul anului 2009 societatea a obtinut certificatul ISO 9001 pentru toate activitatile depuse, din partea firmei TUV Reinhard. Toate produsele firmei sunt omologate la ICPEE Bucuresti si ICMET Craiova.

Certificare TUV Rheinland PRISMA INFO ESTE CERTIFICATA ISO 9001 PENTRU TOATE ACTIVITATILE DEPUSE, DIN PARTEA FIRMEI TUV RHEINLAND.

PANOURI RADIANTE CONSIDERENTE GENERALE

  In anumite conditii intre corpuri cu temperature diferite se produc schimburi de caldura. Un corp cu temperatura ridicata transmite din caldura lui unui alt corp cu temperature mai scazuta. Pe masura ce temperature trece de la un corp mai cald la altul mai rece, temperature corpului cald scade, iar al celui rece creste.

Intre corpurile cu aceeasi temperatura nu se produce nici un schimb de caldura.

Fenomenul de trecere al caldurii de la un corp la altul se numeste transmiterea caldurii.

Se cunosc trei tipuri de transmitere a caldurii: prin conductie, convectie si radiatie.

Avantajele incalzirii cu panouri radiante.

Radiatiile infrarosii emise de panourile radiante incalzesc direct peretii incaperilor, asigurand astfel o umiditate controlata a mediului, ceea ce duce la eliminarea igrasiei si a mucegaiului din incaperile cu umiditate excesiva.

Incalzirea prin infrarosu nu creeaza curenti de aer care sa genereze miscarea prafului, care ar cauza probleme persoanelor cu astm sau alte deficienet respiratorii.

Efectul de incalzire directa asupra oamenilor duce la o circulatie mai buna a sangelui, ceea ce genereaza o incalzire in profunzime a corpului, si nu o incalzire limitata la suprafata ca in cazul incalzirii prin convectie.

FIRMA PRISMA INFO PRODUCE TREI TIPURI DE PANOURI RADIANTE:

Panouri radiante SMART – cu destinatie speciala pentru mediul casnic.

Panouri radiante industriale protector – avand ca destinatie incalzirea unor incaperi de dimensiuni mari: hale industriale, hale agricole, ateliere de productie, spalatorii auto, biserici, cinematografe.

Panouri radiante cu tuburi de cuart – destinate incalzirii teraselor, chioscurilor, balcoanelor, camerelor de baie.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...