Despre PRISMA C4 SRL

Daca aveti nevoie sa va echipati casa sau apartamentul ati ajuns unde trebuie.

Societatea S.C. Prisma C4 S.R.L. executa la comanda, din lemn masiv (in special stejar), toata gama de usi interioare (deschidere normala, culisante, armonica), scari interioare, balustrade din lemn cu elemente strunjite, mobilier din lemn masiv sau PAL, ferestre din lemn stratificat cu geam termopan, usi exterioare din lemn stratificat termoizolante si fonoizolante.

In general, oamenii au tendinta si dorinta de a trai cat mai confortabil, cu bunuri de o calitate superioara, dar cat mai natural posibile si cat mai aproape de natura.

Acest lucru ne-a determinat sa axam productia noastra pe lemn masiv, care este unicul natural si care permite unei case sa respire.

S.C. PRISMA C4 S.R.L. este specializata in tamplarie din lemn masiv (in special stejar).

Toate produsele sunt executate din lemn stratificat, la comanda, dupa modele de catalog sau dupa modelul clientului. Compania noastra a luat fiinta in anul 2004 fiind rezultatul unei experiente de multi ani in domeniu a celor care au format-o, continuand activitatea inceputa de SC PATRY STAR SRL, care a deschis drumul pentru productie, a creat o gama de produse competitive si s-a adresat unui segment de piata cu clienti foarte pretentiosi.

SC PRISMA C4 SRL a preluat si continuat productia avand ca principal obiectiv imbunatatirea calitatii produselor si promtitudine in solutionarea comenzilor.

Odata cu infiintarea societatea deschide un " punct de lucru " in com. ICLOD , str. Principala , nr. 539B, unde a construit si dezvolta in continuare o mica fabrica de binale.

DEVIZA FIRMEI NOASTRE SE EXPRIMA PRIN 3 CUVINTE:

SERIOZITATE

CORECTITUDINE

PROMTITUDINE

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...