PEPINIERA AIUD - COOPERATIVA AGRICOLĂ
Aiud
Despre PEPINIERA AIUD - COOPERATIVA AGRICOLĂ

S-a înfiinţat într-un moment de progres al pomiculturii româneşti.

Prima cooperativă agricolă din ţară care reuneşte sub acelaşi acoperiş mai multe pepiniere de tradiţie din zona Aiudului producatoare de material săditor pomicol, viticol, dendrologic, pentru diferite tipuri de plantaţii de la cele clasice până la cele superintensive.

Cu ideea de cooperare am cochetat de ceva vreme, doar că nu eram siguri care este cea mai bună metodă de asociere, şi care sunt viitori membri cu care se poate demara acest proiect. După mai multe discuţii şi întâlniri 6 Pepiniere din Aiud am decis să ne asociem prin această Cooperativă pentru a ne putea valorifica mult mai bine produsele noastre şi pentru a putea contribui cu ceea ce noi ştim să facem la progresul pomiculturii româneşti.    

Legenda 

În prezent producem material săditor pomicol precum pomi fructiferi de diferite specii, soiuri şi portaltoi pentru diferite plantaţii precum cele în sistem clasic, sistem intensiv şi superintensiv.

Calitate 

În clipa de faţă suntem singura Cooperativă Agricolă din Romania pe acestă ramura a producerii şi comercializării materialului săditor pomicol de calitate cu certificare ITCSMS Certificat(etichetă albastră).

Concepție

Cooperativa se adresează în primul rând investitorilor cu cerinţă mare de cantitate şi calitate privind materialul săditor pomicol, dar şi celor începători în acest domeniu.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...