PENSIUNEA SANDRA SRL
Ocna Sugatag
Despre PENSIUNEA SANDRA SRL

Activitatea principală: 5590 Alte servicii de cazare.

Pensiunea Sandra se află vis-à-vis de baza de tratament din Ocna Sugatag, pe drumul principal, fiind aproape de toate obiectivele turistice din Maramureșul Istoric. Astfel turiștii se pot bucura atât de tratament cu apele minerale clorosodice cât și de excursii scurte prin Țara Maramureșului.

Pensiunea Sandra dispune de 11 camere și poate găzdui 30 de turiști.

Camerele sunt dotate fiecare cu baie proprie, led -tv, Wi-Fi gratuit, prosoape, produse de igienă corporală și halate de baie, la cerere. Unele camera au balcon/terasa alte nu au. La parterul pensiunii este o bucătărie complet utilată pusă la dispoziția turiștilor si o sală de mese mare.

Ca și facilități, turiștii beneficiază de acces gratuit la bazinul cu apă sărată (ape minerale clorosodice) și piscină de apă dulce. Ambele sunt încălzite pe tot parcursul anului. Contra cost, turiștii pot opta pentru sauna finlandeză.

În exterior este și un barbeque (foișor cu grătar) și două terase mari.

Pensiunea are 4 locuri de parcare în curte și o parcare înafara curții.

Copiii pe lângă diversele jocuri de societate, se pot juca la trambulina exterioară și la billiard.

Turiștii care nu doresc să se gospodărească self-catering, pot apela la meniurile oferite de restaurantele din jurul pensiunii.

La mai puțin de 20 m, în sezonul estival, turiștii pot opta pentru cele 2 ștranduri exterioare din localitate, sau pot opta să îți petreaca ziua la lacurile sărate din localitate.

Pensiunea este dispusă să găzduiască atât cupluri, cât și familii cu copii. Aceasta pensiune este si pet friendly, adică acceptăm animale de companie.

​Poate fi o locație excelentă pentru excursii de plăcere, pelerinaje, culturale, tabere școlare și chiar și pentru team-building-uri sau petreceri aniversare.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...