Despre PAVELE VIBROPRESATE SRL

Avem 16 ani de experiență în fabricarea pavelelor și a elementelor de decor pentru grădină, fabricate din beton. Pavelele sunt fabricate prin vibropresare din beton aditivat, rezistent la ciclul îngheț-dezgheț, după o rețeta proprie îmbunătățită permanent.

Clienții noștri sunt firme de amenajări exterioare, echipe de meseriași dar și beneficiarii finali ai lucrărilor de pavare.

Gânditi- vă puțin, oricât de mult ați admira o casă, dacă veți vedea o grădină neîngrijită, vă veți schimba opinia inițiala.
Există multe modalități de a rezolva această problemă, chiar și pentru cei care urăsc grădinaritul.
Plăci de pavaj, dale, pavele în gradină este una dintre cele mai populare soluții și poate oferi oricarei case un efect magnific și sofisticat.
Există avantaje certe în alegerea unui sistem de pavaj pentru grădină.
Efectul estetic este evident.
Pe lângă acesta, sistemul determină nivelarea zonei și drenarea ei.

Producem

Producem pavele vibropresate.

Livrăm

Livrăm la cerere pavelele.

Montăm.

Montăm la cerere pavajul.

Pavaje realizate cu pavele vibropresate

Pavelele vibropresare sunt realizate prin compactarea betonului (îndesare şi vibrare) – proces realizat cu ajutorul unei linil tehnologice automatizate. Compactarea betonului are ca rezultat pavele de o densitate superioară și deci o rezistență mai mare.

Aceste proprietăți speciale ale pavelelor vibropresate le fac să fie alegerea ideală pentru pavarea ariilor industriale, zonelor rezidențiale precum și în parcuri, piețe, alei, zone pietonale etc.

Produse într-o multitudine de culori și forme pavajele realizate cu pavele vibropresate crează un spațiu plăcut, perfect armonizat cu mediul.

Rezistența deosebită a pavelelor vibropresate de trafic greu permite ca acestea să poată fi folosite în mediul industrial. Aspectul pavajelor este plăcut și întreținerea ușoara.

O gradină frumoasă străbătută de alei pavate în stil rustic, modern sau clasic, după gustul Dvs. și în acord cu stilul casei. Jocuri de culori și forme, sau un design minimalist. O bucurie!

Pavelele vibropresate sunt perfecte pentru amenajarea aleilor din parcuri, a pietelor, sau a zonelor pietonale, datorită multitudinei de culori și forme, și a rezistenței lor.

  Mai producem:

  • Pavele și dale vibro-turnate
  • -intr-o multitudine de culori și forme sunt recomandate ăn special pentru aplicații rezidențiale: curți interioare, alei în grădină, etc.
  • Piatră pentru placat-pentru finisarea pereților de interior și/sau exterior, sau pentru a reliefa glafurile ferestrelor sau tocurile ușilor.
  • Decorațiuni din beton - grătar de grădină, fântână arteziană, masă cu băncuțe.


Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...