Despre PAN RIZ IMPEX SRL

"Înaltă calificare tehnică și profesională capabili să rezolvăm cele mai diverse probleme apărute în procesul tehnologic."

Compania a fost infiintata in 2002 si are ca principal obiect de activitate constructia de drumuri, iar ca activitati secundare constructii civile si prestari de servicii .

Societatea dispune de personal de o inalta calificare tehnica si profesionala, capabil sa rezolve cele mai diverse probleme aparute in procesul tehnologic, venind cu propuneri si idei, consultanta tehnica de specialitate pentru potentialii clienti , astfel incat acestia sa obtina maximum din ceea ce si-au propus sa faca.

Deasemenea, compania dispune de implementarea unui sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001, mediului conform standardului ISO 14001,sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001.

Compania dispune de un parc performant de utilaje noi care asigura o garantie a calitatii lucrarilor efectuate precum si un randament maxim in timpul lucrarii, buna functionalitate a masinilor si utilajelor facand ca existenta timpilor morti sa fie nula. Lista utilajelor o puteti vedea enumerata mai jos pentru a avea o imagine completa asupra dotarii companiei noastre.
Atat personalul tehnic cat si cel muncitor, precum si mecanicii deserventi pentru utilaje si mijloacele de trasport auto, dispune de o bogata experienta in domeniul constructiilor, participand la realizarea multor obiective in domeniul constructiilor .
Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile companiei noastre pentru a putea realiza impreuna cu maximum de eficienta obiectivele pe care vi le propuneti.

Obiectul de activitate

 • Constructii de drumuri si poduri

 • Constructii civile

 • Prestari servicii

   - Drumuri cu imbracaminti asfaltice
   - Drumuri cu imbracaminti din beton sau ciment
   - Poduri din beton armat
   - Alei
   - Trotuare
   - Terasamente
   - Fundatii din ballast sau piatra Sparta pentru drumuri si platforme cu imbracaminti din beton si mixture asfaltice
   - Drumuri din pamant
   - Drumuri din ballast si piatra sparta
   - Fundatii pentru hale industriale
   - Excavatii
   - Transport de moloz la groapa de gunoi
   - Demolari
   - Montat bordure si pavaje
   - Marcaje rutiere
   - Deszapazire drumuri
   - Inchirieri utilaje( finisor de asphalt, autograeder, cilindri pentru asphalt,cilindru terasamente,buldoexcavator, incarcator frontal, incarcator frontal multifunctional)
   - Inchirieri mijloace de transport auto( autobasculante 8X4, autobasculante 16 tone, autotractor cu bena basculabila, trailer de 40 tone)
   - Vanzari balast
   - Vanzari piatra Sparta


Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...