OVIDIU SERVICE PENSIUNEA FLOARE DE COLŢ
Petrosani
Despre OVIDIU SERVICE PENSIUNEA FLOARE DE COLŢ

Situată într-un cadru pitoresc, la intrarea din Petroșani în Defileul Jiului, județul Hunedoara pe DN 66, Pensiunea ''FLOARE DE COLȚ'' vă propune o alternativă de cazare și petrecere a concediului dumneavoatră, fiind permanent pregatită să vă ofere servicii ireproșabile de cazare și alimentație publică.

Se află într-o localitate înconjurată de Jiul de Est și de Vest, lanțul munților Vâlcanului unde se află Stațiunea Straja cu pârtiile de schi Straja, Statiunea Parâng cu pârtiile de schi Parâng, Oașa cu mănăstirea Oașa și barajul de la Oașa, Șureanu unde se află și lacul Șureanu (lacul fara fund). Valea Jiului este principala poarta de intrare în Parcul Național Retezat și accesul în munții Parâng, Retezat și Vâlcan și Retezat cu Parcul Național Retezat barajul de pe Râul Mare la intersecția drumurilor spre:         

- Petroșani-Lotru - Voineasa         

- Petroșani - Hațeg - Deva - Arad         

- Petroșani - Hațeg - Orăștie - Alba Iulia - Sibiu         

- Petroșani - Tg.Jiu - Vâlcea - Pitești- București         

- Petroșani - Tg.Jiu - Craiova - București         

- Petroșani - Lupeni  - Câmpul lui Neag - Băile Herculane

Pensiunea Floare de Colț, dispune de 16 camere cu 2 paturi individuale, pat dublu, pat matrimonial, apartamente, dotate cu mobilier modern, TV, cablu TV, conexiune internet wireless, mini-frigider, baie proprie, parcare păzită cu o capacitate de 25 locuri și restaurant care oferă zilnic un meniu diversificat și preparate culinare cu specific tradițional românesc.

Restaurantul cu specific românesc pune la dispoziție călătorului o serie de preparate din cele mai diverse. Printre specialitățile casei se numără : ciorbă de burtă, tochitură cu mămăliguță, papanasi, clătite cu înghețată, preparate la grătar.Salonul restaurant cu o capacitate de 50 locuri permite organizarea de mese festive, banchete, aniversări, petreceri.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...