Despre NUEVO CONSTRUCT SRL

Calitate la pret corect,…aceste este motoul care il promovam incepend din anul 2004 sub sigla Nuevo Construct SRL, …una din putinele companii din Romania specializate exclusiv pe vanzarea pieselor de schimb pentru utilaje de constructii marca JCB.

Daca e JCB, raspunsul nostru este …DA.

Acoperim intreg spectrul de piese de schimb, consumabile si accesorii pentru utilaje JCB, prin cele 3 puncte de distributie din Turda, Otopeni si Iasi.

Suntem reprezentanti unici in Romania si republica Moldova al companiei Interpart LTD din Marea Britanie, companie care livreaza piese de schimb OEM si Aftermarket in peste 75 de tari situate pe toate continentele, incepand cu anul 1975.

Cele trei puncte de distributie, sunt aprovizionate zilnic cu cele mai uzuale piese de schimb pentru utilaje JCB, astfel, orice client poate avea access instant sau in 24 de ore la majoritatea pieselor de schimb sau consumabilelor necesare pentru o functionare optima a utilejelor JCB din dotare.

Pentru piesele care nu sunt disponibile in stoc, oferim clientilor logistica express cu livrare de 1-3 zile, direct din Marea Britanie sau livrare normala in 4-7 zile prin aprovizionarile saptamanale ale stocurilor celor 3 depozite Nuevo Construct.

Pentru institutii publice si primarii, oferim posibilitatea achizitiilor prin sistemul electronic de achizitii publice - SICAP.

Doriti o oferta pentru peiese de schimb, consumabile, sau accesorii pentru utilaje JCB? …sau aveti o simpla intrebare?

Nu ezitati sa ne contactati la telefon (nr. unic pt. cele 3 depozite) : 0364 407 990, de Luni pana Vineri in intervalul orar: 9:00 – 17:00.

Detalii complete cu privire la produsele si serviciile companiei Nuevo Construct le gasiti accesand pagina oficiala: www.nuevoconstruct.ro

Va multumim.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...