NEW CONCEPT HOME FURNITURE SRL
Baia Sprie
Despre NEW CONCEPT HOME FURNITURE SRL

NC Concept este prezentă din 2007 atât pe piața din România, cât și pe cea externă. Am început cu vanzarea de accesorii si feronerie pentru producatorii de mobila, din 2009 am inceput distributia pe mai multe Judete din tara, iar din 2012 ne-am extins activitatea prin prestari servicii (debitare PAL, cantuire profesionala) . In 2013 am inceput productia de MDF vopsit mat si super lucios, toate materiale folosite sunt de cea mai buna calitate.

La fel ca în fenomenul fashion, accesoriile și feroneria înfrumusețează, potențează și pun în valoare mobila. Dar rolul lor nu e doar unul estetic, ci și funcțional, ele asigurând mișcarea perfectă, care aduce silențiozitate, comoditate și ușurință în manevrare. Exigența, atenția la detalii, receptivitatea la inovație, colaborarea cu producători și furnizori de top în domeniu sunt elemente prin care căutăm să oferim clienților cele mai bune produse.

Magazinul de prezentare și depozitul situate în Satu Mare Satu Mare Bd-ul Lucian Blaga, nr. 71, precum și magazinul on-line oferă o mare varietate de feronerii și accesorii pentru mobilă, atent selectate, în așa fel încât să satisfacă și cele mai exigente și rafinate pretenții. Și care să transforme în realitate mobila la care visați dumneavoastră.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...