NEFATEC SRL

1277 Vizualizări
Craiova
Adresa: Nicolae Ionescu Sisești, nr. 11,Zip: 200302,Județ: Dolj,Romania
Despre NEFATEC SRL

Raspundem pozitiv la orice provocare de material textil industrial sau compozit. Tesaturile sunt proiectate sa reziste la cele mai grele conditii de lucru.

 

Tratamente ca weavelock – antidesirare la taiere, acoperiri cu folie de aluminiu sau chiar de otel sau silicon – diverse culori, neopren, polyuretan, vamac sau alti polimeri ca Hypalon, cauciuc natural, EPDM, PVC, Viton, grafit, vermiculite, silicat de calciu si lista poate continua fac din Nefatec un furnizor complet de materiale textile industriale.

Cu aceasta gama larga de tipuri de tesaturi putem raspunde la orice cerere de material care sa reziste la temperature de la -60° C pana la 1200 sau chiar 1390 °C, materiale ce pot fi folosite ca si protectie termica, protective chimica, la UV, utilizate in automotive sau in industria aerospatiala.

Atelierul textil din cadrul firmei poate produce la comanda produse complexe precum: compensatori, jachete izolatoare pentru robineti, valve, tevi, mansoane izolatoare, protectii termice pentru rezervoare, tevi esapament, protectii sudura etc. sau combinatii cu alte materiale refractare – placi izolataore, saltele ceramic, adezivi.

Echipa Nefatec

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...