Despre NEFATEC SRL

Nefatec este o firma cu capital romanesc, inovativa si dinamica cu misiunea de a dezvolta, crea si comercializa atat pe plan intern cat si extern produse si servicii din domeniul articolelor izolatoare pentru temperaturi ridicate, nonazbest.
Raspundem pozitiv la orice provocare de material textil industrial sau compozit. Tesaturile sunt proiectate sa reziste la cele mai grele conditii de lucru.
Tratamente ca weavelock – antidesirare la taiere, acoperiri cu folie de aluminiu sau chiar de otel sau silicon – diverse culori, neopren, polyuretan, vamac sau alti polimeri ca Hypalon, cauciuc natural, EPDM, PVC, Viton, grafit, vermiculite, silicat de calciu si lista poate continua fac din Nefatec un furnizor complet de materiale textile industriale.
Cu aceasta gama larga de tipuri de tesaturi putem raspunde la orice cerere de material care sa reziste la temperature de la -60° C pana la 1200 sau chiar 1390 °C, materiale ce pot fi folosite ca si protectie termica, protective chimica, la UV, utilizate in automotive sau in industria aerospatiala.
Atelierul textil din cadrul firmei poate produce la comanda produse complexe precum: compensatori, jachete izolatoare pentru robineti, valve, tevi, mansoane izolatoare, protectii termice pentru rezervoare, tevi esapament, protectii sudura etc. sau combinatii cu alte materiale refractare – placi izolataore, saltele ceramic, adezivi.

♦ FĂRĂ AZBEST

Ne-am propus să găsim soluții și materiale alternative la un produs nociv pentru sănătatea oamenilor: azbestul.
Controlul temperaturilor ridicate se poate face și fără azbest.

♦ FĂRĂ ULEI DEVERSAT ÎN NATURĂ

Sistemele electronice declanșează alarma într-un rezervor sau separator de ulei, monitorizează continuu grosimea stratului de grăsimi/hidrocarburi, a sedimentelor depuse, precum și nivelul lichidului în rezervor.

♦ FĂRĂ PIERDERI DE CALDURĂ

Atelierul de confectii textile din cadrul firmei va poate furniza ACUM produse izolatoare textile – personalizate – confectionate din tesaturi tehnice cu temperatura de utilizare incepand cu 250 C pana la 1 390 C – tesaturi fibra de sticla, cu acoperire silicon, neopren, hypalon, aluminizate, aramid – Kevlar, fibra ceramica, silica, antistatice, cu vermiculit.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...