Despre Myclean

 

Firma noastră este autorizată în prestarea de servicii specializate de curățenie și servicii conexe incluzând servicii de deratizare-dezinsecție, facility management, curățenie, întreținere/ recondiționare pavimente și pardoseli, curățenie de covoare și alte tipuri de servicii de curățenie personalizate.
 
Avem o experiență de peste 5 ani pe piața din Oradea și în județele învecinate, din care 3 ani prin franciză fiind în continuă expansiune și diversificare a serviciilor oferite clienților noștri.
 
Din 2015 operăm prin conceptul  “My Clean”, creat și testat de noi  pentru a  realiza lucrările contractate mai rapid, eficient și totodată personalizat în funcție de preferințele clienților noștri.
 
Astfel, My Clean a ajuns în 2017 pe locul 1 la servicii specializate de curățenie (Top Afaceri România) pentru județul Bihor .
Personalul nostru este tânăr și dinamic. Agenții de curățenie din echipele mobile My Clean sunt instruiți, harnici, buni profesioniști, politicoși și amabili.
 
Misiunea noastră
Ne dorim sa fim una din cele mai bune firme de curățenie cu care ați colaborat vreodată. Ne străduim din răsputeri sa  îmbunătățim strategia și metodele de lucru continuu, și învățam ceva nou la fiecare operațiune de curățenie la care suntem angajați.
Promitem sa  găsim soluții la problemele dumneavoastră legate de curățenie pentru ca satisfacția dumneavoastră sa fie deplina.
 
Suntem diferiți prin:
Profesionalismul angajaților, foarte bine antrenați și atent selectați
Experiența pe care o avem aplicând și dezvoltând corect soluții personalizate pentru fiecare caz în parte
Flexibilitate, organizare optimizata și comunicare permanenta cu clienții noștri.
 
Folosim:
Materiale de curățenie import Franța Decitex, prin care se elimină utilizarea soluțiilor chimice pentru curățenia zilnică
Codul culorilor respectat cu strictețe pentru fiecare situație în parte pentru a evita contaminarea încrucișată
Soluții de curățare de la firme de renume din domeniul produselor de curățenie: KIEHL, Buzil, Calgonit, TENZI, utilizate și selectate adecvat pentru fiecare suprafață
Tehnologie și aparate profesionale de curățat precum NILFISK, TENNANT, NUMATIC etc.
 
 
EFICIENȚĂ
Suntem eficienți. Personalul nostru este instruit conform conceptului propriu de curățenie “My Clean”. Folosind tehnologii și soluții de ultimă generație ne îndeplinim misiunea mai rapid și mai bine.
 
ECO FRIENDLY
My Clean utilizează soluții de curățare biodegradabile și prietenoase cu mediul înconjurător, materiale și tehnologii certificate internațional care nu pun în pericol sănătatea. Pentru că nouă ne pasă!
Experiența în domeniul curățeniei și accentul pus pe calitatea de excepție a serviciilor oferite de My Clean, a avut ca rezultat satisfacția clienților noștri și chiar depășirea așteptărilor acestora. De peste 5 ani răspundem cu succes solicitărilor diverse din domeniul curățeniei, compania noastră fiind cotată în  2017 pe locul 1 la servicii specializate de curățenie în Top Afaceri România, pe județul Bihor.
 
SERVICII DE CURĂȚENIE
Pentru că suntem responsabili cu mediul înconjurător, la My Clean ne mândrim cu faptul că folosim metode certificate și soluții de curățenie ecologice, profesionale atât pentru segmentul comercial cât și pentru cel rezidențial.
 
 
 

 

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...