Despre MDV IZOLAȚII TEHNICE SRL


Izolatii tehnice, vata minerala bazaltica

PRODUCĂTOR DE COCHILII, COTURI ȘI PLĂCI DIN VATĂ MINERALĂ BAZALTICĂ

Execuție lucrări de termoizolații cu cochilii și plăci din vată minerală bazaltică, protecție mecanică cu tablă de aluminiu, folie PVC precum și lucrări de instalații termice, sanitare, pompe de caldură etc. 

MDV Izolații Tehnice SRL este o societate cu capital integral axată pe producția de cochilii, coturi la 90 gr. și plăci din vată minerală bazaltică, necaserate sau caserate cu folie de aluminiu, protecție mecanică la cochilii executată din tablă de aluminiu, inox sau folie pvc precum și execuția de hidroizolații la hale industriale, apartamente, terase, garaje.

Beneficiem de o hală de producție de aproximativ 250 mp, magazie pentru produse finite de 240 mp, 2 laboratoare de control, birouri, vestiare, băi, dușuri pentru angajați.

Avem în dotare 2 mașini de tăiat cochilii și plăci, 2 mașini de casetat cochilii și o mașină de caserat plăci din vată minerală bazaltică, la care se lucrează în 2 schimburi. Capacitatea noastră de producție pe 2 schimburi este de aproximativ 160.000 - 250.000ML / an. 

DOMENII DE UTILIZARE

Izolarea instalațiilor de apă caldă, a instalațiilor de încălzire centrală

Izolarea instalațiilor cazanelor de încălzire centrală și a recipientelor de apă caldă

Izolarea instalațiilor de apă fierbinte și a conductelor de aburi

Izolarea instalațiilor schimbatoare de căldură și a coșurilor de fum sau a șemineelor


Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...